Online factureren

Online factureren kan eenvoudig met het facturatie programma van Debitan. Met de software van Debitan wordt jouw gehele debiteurenadministratie geautomatiseerd. Wil jij jouw gehele facturatie uitbesteden (inclusief de opvolging daarvan)? Ook dat is mogelijk!

Wat is online factureren?

Online factureren is het gebruiken van facturatie software waarmee alle facturen online gebundeld worden. Met een facturatieprogramma is het mogelijk om alle facturen online te maken, te bewaren en te versturen. Dit zorgt voor een overzichtelijke administratie, omdat de facturen allemaal op dezelfde plek opgeslagen worden en niet meer in fysieke mappen in de kast.

Voordelen van online factureren

Met een online factuurprogramma kunnen ZZP’ers en MKB’ers eenvoudig online factureren. Doordat ondernemers geen gebruik meer hoeven te maken van papier en alles online kunnen doen wordt het factureren veel efficiënter. Binnen enkele seconden kunnen facturen online worden verstuurd. Door online te factureren heeft een ondernemer meteen zicht op zijn financiën. De online factuurprogramma’s bieden een mooi overzicht van al de facturen, gesorteerd per klant of per periode en ze houden bij welke facturen er betaald zijn en welke niet. Het versturen van een aanmaning of herinnering gaat met één druk op de knop. Hieronder nog een aantal voordelen:

  • Geen geknip en geplak meer in Word of Excel.
  • BTW en totalen worden automatisch berekend.
  • Beter inzicht in uw financiën met een overzichtelijk dashboard.
  • Facturen direct in PDF via e-mail verzenden naar de klant.
  • Factuur niet betaald? Met één druk op de knop verstuurt u een herinnering.
  • Je krijgt automatisch bericht wanneer het tijd is voor welke actie aan de hand van de vooraf ingestelde workflow.
  • Je hebt meer tijd over voor andere (leuke) dingen.
  • Het werkt kostenbesparend, doordat je er minder tijd aan kwijt bent.

Kortom: online factureren is efficiënt, snel en makkelijk.

[cta-1]

Gratis online factureren

Op zoek naar een gratis facturatie programma? Bij Debitan kun je onze software gratis uitproberen. Zo kun je zelf bepalen wat de software voor jou kan betekenen en hoe eenvoudig het werkt.

Online factuur opmaken

Bij het versturen van facturen is het belangrijk dat alle bedrijfsgegevens duidelijk en netjes op de factuur vermeld staan. Door online te factureren middels een factuurprogramma kan dit makkelijk en snel worden gerealiseerd. Ondernemers hoeven zich geen zorgen te maken over de tijdrovende klus om een factuur mooi op te maken en de BTW te berekenen. Bij online factureren hoef je maar één keer de gegevens van je bedrijf, zoals bijvoorbeeld het adres en logo, in te voeren en zet het factuurprogramma deze bij elk factuur automatisch op de juiste plek. Ook het invoeren van klantgegevens hoeft maar één keer te worden ingevoerd. Deze worden bij elk nieuw factuur voor het desbetreffende bedrijf tijdens het invullen door het online factuurprogramma erkend en ingevuld.

Facturatie uitbesteden

Debitan heeft een online debiteurenbeheerprogramma ontwikkeld met een online facturatie module. Deze optie helpt ZZP’ers en MKB’ers met het structureren en verkorten van de order to cash flow met minder kosten en meer inzicht. Voor een gezonde debiteurenadministratie is het immers noodzakelijk om inzicht te hebben in de actuele stand van zaken met betrekking tot de facturatie. Met de factuur optie van Debitan heb je alle dagen van de week, 24 uur per dag overzicht.

Wil jij jouw gehele facturatie uitbesteden inclusief de opvolging daarvan? Ook dat is mogelijk! Naast het geheel automatiseren van uw debiteurenbeheer, verzorgen onze gespecialiseerde debiteurenbeheerders dan tevens de opvolging.