Home | Koppel met Debitan

Integraties: Koppel met Debitan

De integraties en koppelingen met Debitan maken het mogelijk je boekhouding of CRM-systeem naadloos met je debiteurenadministratie te laten communiceren. Zo houd je veel makkelijker het overzicht! 

Boekhoudsystemen

KYC

AccountView/Davilex van Visma helpt  bedrijven vooruit met slimme software voor boekhouding, financiële-, groothandels- en projectadministratie en accountancy. Werk efficiënter en koppel rechtstreeks met Debitan.

KYC

Afas

KYC

Zet je organisatie in een hogere versnelling en koppel je debiteurenbeheer met de slimme modules die Brancheview biedt voor administratiekantoren, accountants, boekhouders en administrateurs.

KYC

Dation

KYC

Laat je boekhouding in
e-Boekhouden.nl naadloos samenwerken met je debiteurenbeheer. Zo worden betaalde facturen meteen verwerkt en is je administratie altijd up to date. 

KYC

Exact

KYC

Gripp

KYC

Informer

KYC

Jortt

KYC

Legalsense

KYC

Minox

KYC

Mollie

KYC

Moneybird

KYC

Muis

KYC

Mysolution

KYC

Odoo

KYC

Patrix

KYC

Reeleezee

KYC

Simplicate

KYC

Snelstart

KYC

Twinfield

KYC

Unit4

KYC

Visma e-conomic

KYC

Visma eAccounting

KYC

WeFact

KYC

Yuki

Payment Service Providers

KYC

ABN-AMRO

KYC

Adyen

KYC

Bluem

KYC

Buckaroo

KYC

EMS

KYC

iDeal

KYC

Mollie maakt betalen makkelijk. Biedt je klanten een heel scala aan betaalmogelijkheden via de koppeling tussen Mollie en Debitan. Laat je klanten betalen via je eigen Mollierekening en beschik snel over je geld. 

KYC

OneLinQ

KYC

PayPro

KYC

PelicanPay

KYC

Stripe

Bedrijfs- en kredietinfo

KYC

Stem je workflows af op het betaalgedrag van je klanten met de informatie uit Graydon. Zo weet je alles over kredietlimieten, betaalachterstanden en andere bijzonderheden die van invloed zijn op de betaling van jouw facturen. 

KYC

Met de informatie uit het handelsregister van de Kamer van Koophandel weet je alle belangrijke details over je klant. Zo is er nooit twijfel over NAW-gegevens, registratienummers en tekenbevoegden. 

KYC

Is jouw klant betrokken (geweest) bij dubieuze praktijken? Zijn er belangrijke (strafrechtelijke) zaken waar je van op de hoogte wilt of moet zijn? Met deze koppeling weet je vooraf wat voor vlees je in de kuip hebt met deze klant of leverancier. 

Incassobureau’s, deurwaarders en advocaten

KYC

CKH Advocaten

KYC

Incasso²

KYC

Van der Meer

Ondertekenen

KYC

Met Sign van CM.com laat je klanten en relaties contracten, overeenkomsten en documenten snel en rechtsgeldig ondertekenen zonder onnodig printen en scannen.

KYC

Laat je klanten snel, eenvoudig en rechtsgeldig jullie overeenkomsten ondertekenen via de koppeling met Ondertekenen.nl. Voeg de getekende overeenkomsten direct toe aan de klantgegevens. 

Bedrijfssupport

KYC

HRVAN.NU is er voor iedere organisatie. Ze maakt uiteenlopende HR-processen eenvoudiger en overzichtelijker met slimme HRM software op maat. Koppel je debiteurenbeheer met onder andere urenregistratie en andere relevante processen. 

Communicatie

KYC

CM.com maakt het mogelijk eenvoudig met je klanten te communiceren, rechtstreeks vanuit Debitan. Dit draagt bij aan een prettige en laagdrempelige klantervaring. 

KYC

MessageBird

KYC

Communiceer met je kanten via SMS vanuit Debitan. Hierin kun je betaallinkjes en andere belangrijke factuurinformatie opnemen. Heel laagdrempelig en effectief. 

KYC

Je betaalherinneringen, al dan niet met betaallinkje, stuur je vanuit Debitan via een appje naar je klant. Dit maakt het heel makkelijk om laagdrempelig contact te houden. 

Overig (CRM)

KYC

Beheer je vastgoed en vooral je huurders met de handige koppeling met KKVV. Communiceer met je huurders, leg belangrijke gegevens vast en automatiseer je facturatie en opvolging.

KYC

KMS

KYC

Newbase

KYC

Odoo

KYC

Salesforce

KYC

Simplicate

KYC

Teamleader

KYC

Yadera