Home | Software | Oplossingen | MijnDebitan

MijnDebitan

MijnDebitan

Geef je klanten overzicht met MijnDebitan. Deze module voegt een extra omgeving toe aan jouw debiteurenadministratie. In deze omgeving kunnen je klanten inloggen en hebben ze zelf inzage in alle openstaande en betaalde facturen. Een service voor je klant, maar ook voor jezelf.

Omdat we MijnDebitan deels in je eigen huisstijl kunnen weergeven, komt je klant in een herkenbare omgeving terecht. Naast de laatste facturen, kun je hier ook zaken als abonnementen en contracten in weergeven.

wat doet een debiteurenbeheerder

Eenvoudig en snel betalen

MijnDebitan helpt jouw klanten met hun eigen boekhouding. In één overzicht zien ze alle betaalde en openstaande facturen. Zo weten ze precies wat er nog betaald moet worden en voor wanneer dat gedaan moet zijn. Daarnaast kunnen ze de betaling snel en eenvoudig inplannen of direct voldoen via het systeem. En als het makkelijk is om jou te betalen, zal de betaling ook sneller volgen. Wanneer je klanten nog vragen hebben of een betalingsregeling willen, kunnen ze laagdrempelig contact zoeken via het systeem. Ook kunnen ze zelf gegevens wijzigen, die dan automatisch in Debitan naar voren komen ter accordering.

Alles bij elkaar

Met MijnDebitan bied je je klanten extra service. Wanneer ze altijd toegang hebben tot jouw facturen aan hen, is dat ook prettig bij het doen van hun eigen boekhouding. Iedereen wordt blij van inzicht en overzicht! En van betaalde facturen natuurlijk.

Wil je MijnDebitan toevoegen aan jouw dashboard?
Laat het ons weten!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.