Home | Zelf beheren

Zelf beheren

Je debiteurenbeheer
zelf doen

Met Debitan kun je je debiteurenbeheer zelf doen, waarbij jij de controle krijgt over het klantcontact en je cashflow. Met onze software voor debiteurenbeheer automatiseer je het traject vanaf de facturatie. Zo krijgen je klanten op vaste momenten een betaalherinnering of aanmaning en krijg jij een reminder wanneer het tijd is om je klanten even na te bellen. Je klant krijgt niet de kans om jou en je factuur te vergeten en jij blijft volledig in control. Dat is de kern van software voor debiteurenbeheer.

Starter

€34,95 p.m. (ex. btw)

Het starterpakket geeft jou de tools om zelf je debiteurenbeheer op te pakken en te automatiseren.

N

1 gebruiker

N

Tot 50 facturen per maand

N

Facturen tot 30% sneller betaald

N

Zelf facturen opmaken en versturen

Meest gekozen

 

Standaard

€69,95 p.m. (ex. btw)

Met het standaardpakket kun je samen met een collega het debiteurenbeheer organiseren én automatiseren.

N

3 gebruikers

N

Tot 1000 facturen per maand

N

Facturen tot 30% sneller betaald

N

Klantclassificatie op basis van AI

N

Factureren vanuit Debitan

N

Automatische bankkoppeling

Je debiteurenbeheer zelf doen

  N

  Je facturen 30% sneller betaald

  N

  Tijd besparen door automatiseren

  N

  Een gezonde cashflow

  N

  Een betere relatie met je klanten

  N

  Meer inzicht en overzicht

  Meer automatiseren

  Beheer en automatiseer je debiteurenbeheer. Na het verzenden van facturen worden betaalherinneringen en aanmaningen automatisch verzonden. Hiervoor richt je workflows op maat in, zodat iedere klant de workflow heeft die bij zijn betaalgedrag past. En is het tijd voor een telefonische reminder? Dan krijg je een berichtje van het systeem.

  Communiceren en betalen

  Communiceer met je klanten vanuit Debitan via email, SMS, WhatsApp of door te (video)bellen. Houd gemaakte afspraken bij in je debiteurenadministratie. Maak betalen makkelijker met handige betaallinkjes via iDeal of door hen te laten betalen via PayPal, Creditcard of één van de andere betaalmethoden. Wij zijn altijd bereikbaar voor support. 

  Slim koppelen

  Koppel je debiteurenbeheer aan je online boekhouding. Zo heb je altijd een up to date overzicht van de stand van zaken. Je kunt ook koppelen met je eigen Payment Service Provider, voor het snel verwerken van betalingen. Aanvullend kun je je debiteurenadministratie ook koppelen aan onze vele integraties en oplossingen. Informeer naar de mogelijkheden! 

  Je debiteurenbeheer automatiseren

  Wanneer je je debiteurenbeheer zelf doet, is automatiseren heel waardevol. Zo weet je zeker dat je klant jou en je factuur niet vergeet, terwijl je jezelf veel tijd en dus geld bespaart. In Debitan kun je debiteurenbeheer zelf doen met automatische workflows die je met classificaties kunt koppelen aan je klant. Zo worden betaalherinneringen en aanmaningen na een vaste periode van bijvoorbeeld 14 of 28 dagen automatisch verstuurd via email, WhatsApp of een SMS’je. Net wat past bij jou en je klant. Daarnaast krijg jij via het systeem een reminder wanneer het tijd is om je klant na te bellen. Bijvoorbeeld na 21 of 35 dagen. Zo kun je je klant vriendelijk herinneren aan jouw bestaan, vragen of hij je factuur heeft ontvangen én meteen informeren hoe het met hem gaat. Zo is je debiteurenbeheer zelf doen meteen een after sales moment.

   

  Debiteurenbeheer zelf doen op maat

  Met Debitan kun je je debiteurenbeheer zelf doen op maat. Niet alleen op maat voor je klanten, met op hen afgestemde workflows, maar ook met software die aansluit bij wat jij nodig hebt. Het systeem is uit te breiden met verschillende oplossingen voor onder andere voorraadbeheer, uiteenlopende betaalmogelijkheden, facturatie of vastgoedbeheer. Je kunt Debitan ook eenvoudig gebruiken voor het beheer van je klanten en klantenservice. Doordat je met je collega’s in één overzicht werkt weet je precies wie wat heeft besproken met welke klant. Zo werk je veel efficiënter en dat merken je klanten. Zo is debiteurenbeheer veel meer dan alleen zorgen dat je facturen worden betaald. En dat stapje harder is precies waar wij voor gaan.

  Wil je je debiteurenbeheer liever uitbesteden aan onze specialisten, waardoor jij je handen helemaal vrij hebt? Dat kan ook!

   

  Benieuwd welk pakket het best bij jouw organisatie past? Laat je contactgegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.