Home | Zelf beheren

Zelf beheren

Je debiteurenbeheer zelf doen. Met Debitan krijg jij weer controle over je debiteurenbeheer en je cashflow. Met onze software voor debiteurenbeheer automatiseer je het traject vanaf de facturatie. Zo krijgen je klanten op vaste momenten een betaalherinnering of aanmaning en krijg jij een reminder wanneer het tijd is om je klanten even na te bellen. Je klant krijgt niet de kans om jou en je factuur te vergeten en jij blijft volledig in control. Dat is de kern van software voor debiteurenbeheer.

Je debiteurenbeheer automatiseren

Wanneer je je debiteurenbeheer zelf doet, is automatiseren heel waardevol. Zo weet je zeker dat je klant jou en je factuur niet vergeet, terwijl je jezelf veel tijd en dus geld bespaart. In Debitan kun je automatische workflows inrichten die je met classificaties kunt koppelen aan je klant. Zo worden betaalherinneringen en aanmaningen na een vaste periode van bijvoorbeeld 14 of 28 dagen automatisch verstuurd via email, WhatsApp of een SMS’je. Net wat past bij jou en je klant. Daarnaast krijg jij via het systeem een reminder wanneer het tijd is om je klant na te bellen. Bijvoorbeeld na 21 of 35 dagen. Zo kun je je klant vriendelijk herinneren aan jouw bestaan, vragen of hij je factuur heeft ontvangen én meteen informeren hoe het met hem gaat. Zo is je debiteurenbeheer zelf doen meteen een after sales moment. 

 

De voordelen van zelf beheren

N

Voortdurend in control

N

Real time inzicht en overzicht

N

Laagdrempelig contact met de klant

N

Je facturen worden sneller betaald

N

Tijd besparen door automatiseren

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Debiteurenbeheer op maat

Met Debitan maak je je debiteurenbeheer op maat. Niet alleen voor je klanten, met workflows op maat, maar ook met software die aansluit bij wat jij nodig hebt. Het systeem is uit te breiden met verschillende modules voor onder andere voorraadbeheer, uiteenlopende betaalmogelijkheden, facturatie of vastgoedbeheer. Je kunt Debitan ook eenvoudig gebruiken voor het beheer van je klanten en klantenservice. Doordat je met je collega’s in één overzicht werkt weet je precies wie wat heeft besproken met welke klant. Zo werk je veel efficiënter en dat merken je klanten. Zo is debiteurenbeheer veel meer dan alleen zorgen dat je facturen worden betaald. En dat stapje harder is precies waar wij voor gaan.

Wil je je debiteurenbeheer liever uitbesteden aan onze specialisten, waardoor jij je handen helemaal vrij hebt? Dat kan ook!