Home | Software

Software voor debiteurenbeheer

Met overzicht zie je meer. Vraag ons systeem vandaag nog aan

Inzicht en overzicht, maar ook tijd besparen én sneller betaald krijgen met onze software voor debiteurenbeheer. Met Debitan combineer je sales, debiteurenbeheer, klantenservice én after sales in één systeem. Dit geeft jou maximaal overzicht over de belangrijkste bedrijfsprocessen rond je klanten. En dat is belangrijk, want die helikopterview over je order to cashcyclus maakt het mogelijk eenvoudig bij te sturen. Hoe soepeler die cyclus loopt, hoe tevredener je klant. En tevreden klanten betalen sneller. Dat is waar we het allemaal voor doen.

Onze software voor debiteurenbeheer past altijd

Daarnaast denken we graag buiten de hokjes. Met onze slimme modules past Debitan áltijd en houd je tijd over voor je klanten. Zo kun je, naast het stroomlijnen en automatiseren van je debiteurenbeheer, je voorraad en orders koppelen, kredietinformatie opvragen en je klanten contracten veilig laten ondertekenen. Wat heb jij nodig? Bekijk al onze modules hier.

Software voor debiteurenbeheer, wat kies jij? 

We hebben onze software voor debiteurenbeheer samengevat in verschillende pakketten. Afhankelijk van het aantal facturen dat je stuurt en het aantal collega’s waarmee je in het systeem wilt werken past het ene pakket beter dan het andere. Met onze software heb je alle data op één plek, dankzij koppelingen met meer dan 500 boekhoudpakketten en informatiesystemen. Dat geeft je maximaal inzicht.

Onze pakketten

Zelf beheren

€64,95 p.m.

Het basispakket is ons meest uitgebreide pakket. Met het basispakket kunnen 3 gebruikers gebruikmaken van de software voor debiteurenbeheer voor een onbeperkt aantal facturen.

N

Onbeperkt aantal facturen per maand

N

Koppelen met elk boekhoudpakket

N

Betalingen ontvangen via PayPal, iDeal en Creditcard

N

Factureren op je eigen briefpapier

Uitbesteden

Vanaf €99,95 p.m.

Meest gekozen

Wanneer je voor het Uitbesteden pakket kiest, nemen wij jouw gehele debiteurenbeheer over en word je volledig ontzorgd. Je hoeft dus zelf niets te doen, maar houdt wel volledige controle en inzage.

N

Communiceren via post, e-mail, Whatsapp en sms

N

Dispuutmanagement en on-hold zetten

N

SEPA incasso

N

Meerdere uitbreidingen mogelijk

Reacties van onze klanten

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners