Home | Software | Oplossingen | Abonnementen

Abonnementenbeheer van Debitan

Heb je weleens nagedacht over slim abonnementenbeheer? Wij kunnen het je alleen maar aanraden. Zo zorg je er namelijk voor dat abonnementen beheren een piece of cake wordt én je zorgt voor efficiënt klantenbeheer. Je automatiseert je facturatie, de opvolging daarvan én ondertussen heb je helicopterview over je volledige order-to-cash-cyclus. Klinkt aantrekkelijk? Wij gaan uit van wel!

Zo prettig werkt abonnementenbeheer

Dat achterstallige betalingen verleden tijd zijn wanneer je je abonnementenbeheer uitbesteed aan ons, daar is niets aan gelogen. Wij vinden het belangrijk dat je als ondernemer kunt doen waar je het liefst mee bezig bent: ondernemen. Natuurlijk hoort het beheren van klanten, accounts en abonnementen hier ook bij. Dit kan echter wel enorm veel tijd in beslag nemen. Tijd die je beter kunt besteden aan andere zaken. Zeker, als je weet dat wij middels een geavanceerd en slim systeem je complete abonnementenbeheer kunnen verzorgen.

Hoe prettig het werkt? Je klanten/abonnees krijgen automatisch hun maand- of jaarfacturen en jij ontvangt een notificatie wanneer je zelf een actie moet (of kunt) ondernemen. Wij zorgen ervoor dat facturen die al te lang openstaan, gewoon betaald worden. Maar, van deze openstaande facturen ontvang je zelf natuurlijk altijd bericht, zodat je zelf (om je klantrelatie optimaal te houden) ook gewoon even contact kunt opnemen met je klant. Daarnaast beheren we ook alle automatische incasso’s. Wel zo handig en eenvoudig: alles onder controle met optimale ondersteuning!

Versterk je klantrelatie met slim abonnementenbeheer

Gedoe over facturen en bang voor een onzekere cashflow? Deze aspecten zijn binnenkort verleden tijd zodra je start met slim abonnementenbeheer van Debitan. Geen gedoe, gewoon helder en voorspelbaar. Door hiervoor te kiezen weet je ieder moment van de maand waar je geldstromen zich bevinden en wanneer veranderingen worden doorgevoerd. Gezond voor je onderneming, prettig voor je klant. Het is dan ook geen geheim dat steeds meer bedrijven kiezen voor deze ongecompliceerde oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geen zorgen meer over onbetaalde facturen dankzij geautomatiseerde facturatie

Het abonnementenbeheer met onze oplossing voor abonnementen is een maatwerk CRM-oplossing die je kunt integreren in Debitan. Zo kun je je abonnementenbeheer en de administratie volledig automatiseren. De facturen worden periodiek verstuurd op basis van jouw instellingen. In je eigen huisstijl en op de manier die past bij jouw organisatie.

Op het dashboard zie jij in één oogopslag wat de stand van zaken is. Het systeem geeft jou een melding wanneer het tijd is om actie te ondernemen, bijvoorbeeld wanneer facturen te lang open staan. Ook wanneer je het geld rechtstreeks incasseert bij je abonnees, kun je bijhouden of alles goed gaat. Zo kun je snel reageren wanneer iemand de betaling storneert.

 

Betaalherinneringen gaan óók automatisch de deur uit

Vrees je dat een bepaalde klant niet op tijd betaalt? Ook betaalherinneringen- en zo nodig aanmaningen worden volledig geautomatiseerd dankzij slim abonnementenbeheer. Onze uitgebreide CRM-toepassing zorgt hiervoor door automatische tijdlijnen in te stellen die periodiek terugkeren. Dit kan uiteraard volledig worden afgestemd op je voorkeuren. Bovendien is het systeem dusdanig slim dat het zelf een passende workflow kan implementeren om achterstallige facturen alsnog tijdig te innen middels efficiënte communicatie.

Abonnementenbeheer voor iedereen met abonnees of leden

Onze oplossing voor abonnementenbeheer is ideaal voor iedereen met abonnees en/of leden. Dat zijn bijvoorbeeld uitgeverijen, energiemaatschappijen, telecomaanbieders, koffieleveranciers, boodschappenservices en natuurlijk clubs en verenigingen. Als je maandelijks of jaarlijks facturen verstuurt of lidmaatschapsgelden incasseert is het ideaal om vervolgens in één oogopslag te zien of alles loopt zoals het moet lopen.

Én dat je een reminder krijgt als je actie moet ondernemen, zonder dat je de hele ledenlijst hoeft door te lopen. Je kunt zelfs een start- en einddatum toevoegen aan het lidmaatschap en wanneer leden hun lidmaatschappen verlengen, wordt dit meteen opgenomen in het systeem. Een strak abonnementenbeheer betekent een gezondere cashflow voor de organisatie. Abonnementen beheren kan dus veel eenvoudiger wanneer je kiest voor strak beheer waar onze specialisten je graag alles over vertellen.

Flexibel en eenvoudig abonnementen beheren

Abonnementen beheren op je eigen tempo? Dat realiseer je zonder problemen met onze oplossing voor abonnementbeheer. Wij zijn net zo flexibel als ons geavanceerde CRM-systeem, waarmee je eenvoudig je abonnementen beheert op je eigen manier. Je bepaalt zelf welk abonnementsmodel het beste past bij je organisatie.

Pas aangepaste periodieke controles toe, meet met variabele prijsstructuren, verwerk (periodieke) kortingen en meer. Waar je ook aan denkt, deel het met ons en wij implementeren het voor je in ons CRM-systeem. Uiteraard is het systeem ook dusdanig toegankelijk, dat je heel eenvoudig zelf wijzigingen kunt aanbrengen binnen je abonnementenbeheer. 

Krijg inzicht in de meest rendabele abonnementen

Beheer abonnementen optimaal, door ook te meten welke nu precies het meest rendabel zijn. Inzicht in de meest rendabele abonnementen geeft je namelijk de mogelijkheid om je onderneming nóg efficiënter naar een hoger level te tillen. Je krijgt inzicht in klantloyaliteit en ontdekt welke trends er heersen in betalingsgedrag. Zo kun je eenvoudig je abonnementsmodel optimaliseren. En dat kan natuurlijk mooie kansen bieden die strategisch gezien meer winst kunnen opleveren voor je organisatie.

Maak belangrijke kansen inzichtelijk en kies voor slim abonnementenbeheer!

Ben je liever vandaag dan morgen op de hoogte van de belangrijkste kansen voor je organisatie? En wil je snel inzicht in hoe je klanten nog beter kunt bedienen? Neem dan vandaag nog contact op met onze specialisten om een CRM-oplossing op maat samen te stellen die abonnementen beheren eenvoudiger dan ooit maakt. Dat is slim, eenvoudig en razendsnel.