Home | Software | Oplossingen

Oplossingen voor maatwerk debiteurenbeheer

De oplossingen van Debitan geven jou nóg meer grip op je cashflow en maatwerk debiteurenbeheer. Ervaring leert ons dat onze klanten vaak tevreden zijn over onze basis software, maar dat ze soms extra behoeften hebben. En wij vinden het dan weer een uitdaging om met ónze klanten mee te denken over hoe zij hun klanten beter van dienst kunnen zijn. Dat is het startpunt van onze oplossingen. Hoe kunnen we het onze klanten makkelijker maken? Inmiddels hebben we een heel scala aan oplossingen ontwikkeld die je eenvoudig kunt toevoegen aan onze software voor debiteurenbeheer.

maatwerk debiteurenbeheer

Maatwerk debiteurenbeheer: maak het jezelf én je klanten makkelijker.

Maatwerk debiteurenbeheer: alles in één systeem

Met onze oplossingen voeg je slimme functionaliteiten toe aan de bestaande factuuradministratie. Zo kun je belangrijke processen automatiseren én integreren en houd je meer tijd over voor extra aandacht voor je klant. Dát is maatwerk debiteurenbeheer!

Mijndebitan

Geef je klanten overzicht in hun openstaande en betaalde facturen én maak het makkelijk om ze direct te betalen.

Orders

Nadat jij de order hebt ingevoerd, wordt de voorraad bijgewerkt en draait het systeem automatisch de factuur uit.

Informatie

Dankzij gegevens van de Kamer van Koophandel, Graydon en het Insolventieregister weet jij alles wat je weten moet over je klant, nog vóór je met hem in zee gaat.

Vastgoed

Beheer je vastgoed én huurders op één plek, zodat je altijd inzicht en overzicht hebt op het gebied van huren, onderhoud en reparaties.

Talen

Draai facturen en de opvolging daarvan uit in de taal van je klant, zodat hij snel kan betalen, er geen misverstanden kunnen ontstaan én hij zich extra gewaardeerd voelt.

Ondertekenen

Laat je klanten beveiligd én milieuvriendelijk online overeenkomsten en documenten ondertekenen

Factureren

Maak en verzend je facturen rechtstreeks vanuit Debitan en neem ze direct mee in de workflows.

Betalen

Beheer alle betalingen en incasso’s op één plek en maak gebruik van de laatste digitale betaalmethoden.

Voorraad

Door eenvoudig je voorraadbeheer te koppelen aan je facturatie is jouw administratie altijd up to date.

Wij denken mee over maatwerk debiteurenbeheer

Weet je niet welke oplossingen de meeste toegevoegde waarde bieden voor jouw bedrijf en je workflow? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden. Wij denken altijd in kansen en alles is maatwerk debiteurenbeheer. Tenslotte is ieder bedrijf anders. Wij zorgen ervoor dat jij het maximale uit ons systeem kunt halen!