Home | Pakketten

Debiteurenbeheer pakketten

Debitan past altijd. Alleen nog besluiten wie je debiteuren beheert. 

Ontdek onze debiteurenbeheer pakketten. De software van Debitan is standaard heel compleet. Ieder bedrijf kan een start maken met het stroomlijnen en automatiseren van het debiteurenbeheer. Met onze debiteurenbeheer pakketten hoef je alleen nog maar te beslissen of je je debiteurenbeheer zelf blijft doen of dat je het uitbesteedt aan onze specialisten. In beide gevallen blijf je zelf in control. Je hebt altijd en overal inzicht met onze slimme software. 

Onze debiteurenbeheer pakketten

Zelf beheren
basis

€34,95 p.m.

Met ons basispakket kun je zelf je debiteurenbeheer beheren en automatiseren. 

N

1 gebruiker

N

Tot 50 facturen per maand

N

Facturen tot 30% sneller betaald

Meest gekozen

 

Zelf beheren
uitgebreid

€69,95 p.m.

Met dit pakket kun je samen je debiteurenbeheer beheren en automatiseren.

N

3 gebruikers

N

Tot 1000 facturen per maand

N

Facturen tot 30% sneller betaald

Meest gekozen

 

Uitbesteden
basis

Vanaf €134,95 p.m.

Met dit pakket nemen wij het debiteurenbeheer van je over.

N

3 gebruikers

N

Vanaf 20 facturen per maand

N

Facturen tot 50% sneller betaald

N

Bespaar  80% van je tijd

Uitbesteden
en administratie

Vanaf €299,- p.m.

Wij nemen je debiteurenbeheer én de administratie van je over.

N

3 gebruikers

N

Vanaf 20 facturen per maand

N

Facturen tot 50% sneller betaald

N

Bespaar  80% van je tijd

Debiteurenbeheer uitbesteden:
alsof het ónze klanten zijn

Jouw klanten zijn onze klanten. Zo simpel is het. En daarom verzorgen we ze goed. Wanneer wij je debiteurenbeheer van je overnemen, automatiseren we het grootste gedeelte. We stellen samen met jou de workflows in, zodat we vastleggen na hoeveel dagen de betalingsherinneringen worden verzonden en via welke kanalen dit gebeurt.

Wanneer betaling te lang uitblijft, gaan wij je klanten bellen. We informeren naar de reden van het uitblijven van de betaling en gaan met je klant op zoek naar een oplossing. We stellen een betalingsregeling voor, bijvoorbeeld. Daarbij bieden we altijd een luisterend oor voor je klant. Soms zijn er hele goede redenen om niet te betalen. Maar uiteindelijk moet dat wél gebeuren natuurlijk. We blijven vriendelijk en geduldig en zorgen ervoor dat je klant jouw factuur met een goed gevoel betaalt. En natuurlijk koppelen we alles aan je terug en denken we mee over structurele oplossingen.

Service & aftersales

Als we je klanten nabellen en we merken dat ze ontevreden zijn, dan laten we dat er niet bij zitten. Natuurlijk is betalen het belangrijkst, maar als dat betekent dat je klant daarna nooit meer terugkomt, is dat een gemiste kans. Daarom luisteren we naar de reden van het niet betalen en koppelen we dat vervolgens terug met jou. We gaan samen op zoek naar een oplossing om jouw klant alsnog tevreden te laten zijn over jouw product of dienstverlening. Samen werken we zo op de korte én de lange termijn aan je klanttevredenheid en uiteindelijk ook je cashflow. In Debitan heb jij altijd en overal zicht op de huidige stand van zaken. Je kunt precies zien wie wij hebben gesproken en wat er is afgesproken. Daarnaast hebben we regelmatig overleg om op één lijn te blijven met jou. Zo zijn we met recht een afdeling van jouw bedrijf, maar dan op afstand. Zo makkelijk is je debiteurenbeheer uitbesteden.

Debiteurenbeheer pakketten op maat

Onze software is standaard heel erg compleet. Alle belangrijke opties zitten erin, zoals betalingen ontvangen via verschillende betaalmogelijkheden, workflows op maat, reminders voor belacties en natuurlijk de koppeling met je boekhoudpakket en CRM-systeem. Je kunt onze debiteurenbeheer pakketten echter nóg meer afstemmen op je onderneming. Met onze slimme modules kies je uit een scala aan aanvullende opties, specifiek voor jouw branche. Zo kun je je voorraad beheren, orders aanmaken, abonnementen beheren en zelfs het beheer van je vastgoedgebruikers stroomlijnen. 

Als extra service hebben we naast onze debiteurenbeheer pakketten een hechte samenwerking met Rabobank. Hiermee is het mogelijk om je facturen voor te financieren. Zo kun je de tijd die het je klanten kost om jouw facturen te betalen, overbruggen met genoeg financiële ruimte om te blijven ondernemen. 

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners