Home | Over ons | Werken bij

Werken bij

Samen met je team knallen vanuit een penthouse met bewaker?* Kan gewoon! Wij zoeken altijd toppers die ons op allerlei gebieden kunnen ondersteunen, stage of langere termijn. In ruil voor jouw talent en energie krijg je van ons alle ruimte voor je eigen ontwikkeling, een goed salaris, onbeperkt koffie en thee en doldwaze teamactiviteiten. Kom jij er ook bij? Bekijk nu onze vacatures en tot snel!

*Ons kantoor wordt trouw bewaakt door onze kantoorhond Sjef!

Vacature Accountmanager New Business

Ben jij een kei in het actief benaderen van potentiele klanten en hen overtuigen van het gebruik maken van Debitan voor al hun sales, debiteuren, klantenservice en aftersales? Sta jij daarnaast ook graag in contact met klanten? Solliciteer dan nu voor Accountmanager New business.

Fulltime + Partime

Vacature Customer Support/ Succes manager

Als Customer Succes/Support Manager zorg je ervoor dat onze klanten alles uit onze software kunnen halen. Je kijkt met hen mee naar hun doelen op het gebied customer management en debiteurenbeheer in het bijzonder. Je maakt hen wegwijs in het systeem en ondersteunt bij problemen.

Fulltime + Partime

Vacature
(Medior) developer
C# .NET

Ben jij als Medior developer op zoek naar een uitdaging? Werk je graag met nieuwe technieken? Wil je jezelf verder ontwikkelen en onze software een boost geven? Herken jij jezelf hierin? Solliciteer dan nu voor Medior developer! Wij zijn opzoek naar specialisten die ons team willen versterken.

Fulltime + Parttime

Vacature
(Junior) developer
C# .NET

Is jouw werk je way of life? Ga jij uitdagingen met open armen tegemoet? Ben jij een echte teamplayer die niet bang is voor eigen verantwoordelijkheden? En kun jij de wensen van onze klanten vertalen in de juiste combinatie van eentjes en nulletjes? Dan moeten we even koffie (of thee) drinken!

Fulltime + Parttime

Vacature
Stage

Ben jij druk bezig met je opleiding en wil je nu eindelijk alles wat je hebt geleerd toepassen in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met een team van specialisten ontwikkelen wij applicaties voor ons zelf en voor derden in combinatie met frontend development. Wil jij dit nu ook?

Fulltime + Parttime

Kom jij er ook bij?

Spreekt Debitan jou aan en weet je altijd weer die glimlach op het gezicht van onze klanten te toveren, omdat jij precies weet wat ze nodig hebben? Bekijk dan onze vacatures en vind de baan die bij jou past!