Outsourcen

Outsourcen is het vernederlandste werkwoord voor outsourcing. Uitbesteden. Bedrijven besteden uiteenlopende werkzaamheden uit vanwege strategische overwegingen. Bijvoorbeeld omdat ze zelf de juiste kennis en ervaring niet in huis hebben of omdat het gewoon efficiënter of goedkoper is om iemand anders de werkzaamheden te laten doen. Ook het outsourcen van debiteurenbeheer is heel gebruikelijk.

outsourcen van debiteurenbeheer

Ik wil mijn debiteurenbeheer outsourcen

Outsourcen van debiteurenbeheer

Zoals gezegd is het uitbesteden van debiteurenbeheer niet ongebruikelijk. De werkzaamheden rond de facturatie en het opvolgen daarvan nemen tijd in beslag. En deze tijd besteden veel bedrijven liever aan andere werkzaamheden. Vooral grote bedrijven met een groot aantal debiteuren kiezen er steeds vaker voor om dit deel van het bedrijfsproces uit te besteden aan een gespecialiseerd bureau.

Voordelen outsourcing debiteurenbeheer

Het uitbesteden van je debiteurenbeheer levert je bedrijf direct meer tijd op. Facturen worden vaak sneller betaald, omdat de debiteurenbeheerder er bovenop zit. Daarnaast maakt het vaak meer indruk wanneer een ‘vreemde’ belt over openstaande facturen, dan wanneer je zelf achter je betalingen aan moet. Bovendien zorgen sneller betaalde facturen weer voor een verbeterde cashflow en liquiditeitspositie. En dat dat een voordeel is, hoeven we niet eens uit te leggen natuurlijk!

Ben jij er klaar voor?

Wil je meer informatie over hoe het outsourcen van debiteurenbeheer werkt? Of wil je meteen een afspraak inplannen om een en ander te bespreken? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden je vragen graag en geheel vrijblijvend!


Ik wil meer weten