Home | Over ons

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan. Onze software voor debiteurenbeheer is steeds meegegroeid en uitgebreid, maar dat geldt ook voor onze kennis en ervaring. En die jarenlange ervaring met debiteurenbeheer zetten we in voor jou en je klanten. Zo weten we als geen ander hoe belangrijk helikopterview is bij het beheren van je order to cash cyclus. Wanneer je alles inzichtelijk hebt, kun je veel duidelijker communiceren én bijsturen.

 

Ons dreamteam voor jou en je klanten

Ons team bestaat voor het grootste gedeelte uit developers en debiteurenbeheerders. Onze developers werken elke dag weer aan onze software en de koppelingen en modules. Zo kunnen we jouw debiteurenbeheer eenvoudiger én effectiever maken. De debiteurenbeheerders helpen jou bij het beheren van je klanten. Ze kunnen meedenken wanneer je tegen problemen aan loopt, maar ook veel werk van je overnemen. Wanneer je je debiteurenbeheer uitbesteedt, zorgt jouw vaste debiteurenbeheerder voor het contact met jouw klanten rondom jouw facturen. En dat klantcontact, daar zijn we goed in. Heldere afspraken, daadkrachtige communicatie en een luisterend oor zijn de toverwoorden van onze dienstverlening.

Als servicegericht bedrijf denken we graag het eerst aan jou. Wat heb jij nodig en wat hebben jouw klanten nodig? Dit proberen we te vertalen in efficiënte workflows. We zijn niet vies van een beetje maatwerk. We proberen jou bij te houden en denken altijd in mogelijkheden. Zo is ook ons systeem opgebouwd. De slimme modules maken het mogelijk Debitan maximaal aan te passen aan jouw bedrijf. En wanneer je debiteurenbeheer geautomatiseerd is en alle koppelingen goed lopen, houd jij tijd over voor je bedrijf én je klanten.

Wij bouwen om jou heen

Meer informatie?

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Branches

Iedere branche heeft te maken met debiteuren, maar het managen van je klanten verschilt natuurlijk per branche en zelfs per persoon. Daarom kun je voor iedere klant een workflow op maat maken.

Branches

Iedere branche heeft te maken met debiteuren, maar het managen van je klanten verschilt natuurlijk per branche en zelfs per persoon. Daarom kun je voor iedere klant een workflow op maat maken.

Ons laatste nieuws

Onze partners