Debiteurenbeheer uitbesteden

Home | Uitbesteden

Je debiteurenbeheer uitbesteden

  Je debiteurenbeheer uitbesteden? Als ondernemer houd je het liefst alles zelf in de hand! Toch is het een hele waardevolle zet om je debiteurenbeheer uit te besteden. Het geeft jou namelijk tijd en ruimte voor jouw specialisme. Met onze software en services voor debiteurenbeheer krijg jij je order to cashcyclus onder controle. Wij geven je helikopterview, waardoor je eenvoudig kunt bijsturen waar nodig.

  Meest gekozen

   

  Pro

  Vanaf €134,95 p.m. (ex. btw)

  Het Propakket ontzorgt. Wij nemen jullie het debiteurenbeheer uit handen en zorgen voor duidelijke terugkoppeling.

  N

  3 gebruikers

  N

  Vanaf 20 facturen per maand

  N

  Facturen tot 50% sneller betaald

  N

  Bespaar  80% van je tijd

  Pro Plus

  Vanaf €299,- p.m. (ex. btw)

  Pro Plus is het summum! Wij nemen zowel het debiteurenbeheer als de in- en verkoopadministratie van je over.

  N

  3 gebruikers

  N

  Vanaf 20 facturen per maand

  N

  Facturen tot 50% sneller betaald

  N

  Bespaar  80% van je tijd

  N

  Volledige inkoop- en verkoopadministratie  

   

  Waarom je debiteurenbeheer uitbesteden?

  N

  Je facturen 50% sneller betaald

  N

  Tot 80% van je tijd besparen

  N

  Een betere relatie met je klanten

  N

  Een gezonde cashflow

  N

  Meer inzicht en overzicht

   

  Debiteurenbeheer uitbesteden is tijd besparen

  Al dat inzicht en overzicht is heel waardevol, maar vroeg of laat moet je klanten nog weleens nabellen. Na de eerste herinnering, die je geautomatiseerd verstuurt via Debitan, is de volgende stap een telefoontje naar de klant. En al dat nabellen kost nog best wat tijd. En zelfs wanneer je iemand in dienst hebt om de boekhouding op orde te houden, weten we uit ervaring dat nabellen vaak wordt uitgesteld. Alleen bij ons niet natuurlijk, want onze debiteurenbeheerders doen niets anders dan klanten van klanten bellen. Daarom is je debiteurenbeheer uitbesteden zo’n goede stap.

  debiteurenbeheer uitbesteden, debiteuren beheren

  Automatiseren op maat

  De opvolging van je facturen gaat volledig automatisch. Daarvoor maken we een onbeperkt aantal workflows aan die perfect passen bij het betaalgedrag van je klant. Onze software kan je klant classificeren met AI, waarbij het betaalgedrag vertelt welke workflow aan zou sluiten. Onze debiteurenbeheerders houden het debiteurenbeheer in de gaten en onderhouden de communicatie én de relatie met je klant. Jij houdt te allen tijde inzicht en overzicht en waar nodig overleggen we natuurlijk het eerst met jou.

  Koppelingen en integraties

  Debitan koppelt naadloos met boekhoudpakketten, CRM-systemen, de bank en Payment Service Providers (PSP), zoals Mollie, OneLinQ of Adyen. Dit maakt het makkelijk om betalingen snel te ontvangen en te verwerken. In veel gevallen gaat dit grotendeels automatisch. Daarnaast kun je je debiteurenbeheer uitbreiden met oplossingen voor betalen, voorraadbeheer, vastgoedbeheer, ordermanagement en nog veel meer.

  Allerlei betaalmogelijkheden

  Er zijn talloze manier waarop we onze rekeningen kunnen betalen tegenwoordig. De tijd dat we acceptgiro’s moesten invullen ligt ver achter ons. In Debitan kun je je klanten laten betalen via iDeal, PayPal, Creditcard, overboeking of via bijvoorbeeld Bancontact in België of Sofort. Een reguliere overboeking van de ene naar de andere bank is ook mogelijk. Op deze manier maken onze debiteurenbeheerders het jouw klanten veel makkelijker om snel te betalen. 

  Meer informatie?

  Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

  Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
  Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

  Onze partners