Orders365

Voor bedrijven die grote orders verwerken, is Orders365 een waardevolle uitbreiding op de reguliere administratie. Voor elke bestelling maak je eenvoudig orders aan, die kunnen worden verwerkt in de voorraadadministratie. Vervolgens wordt ook de factuur automatisch aangemaakt. Dit bespaart je heel veel tijd en energie en zorgt ervoor dat de administraties op elkaar aansluiten.

wat doet een debiteurenbeheerder

Verzamelen en versturen

Wanneer er een bestelling binnen komt, kun je daarvoor een order aanmaken. De orderpicker kan hiermee aan de slag om alle artikelen te verzamelen. Met de QR codes die bij de artikelen horen, kan de order met de mobiele telefoon worden ingescand en verwerkt in de voorraad. Vervolgens wordt meteen de factuur aangemaakt, eventueel pro forma. Zo kun je snel inpakken en doorpakken en houd je tijd over voor je klanten.

Bestellen

Via Orders365 kun je direct bestellingen doen bij jouw leveranciers. De koppeling met de Douane maakt het zelfs mogelijk ook direct bij je buitenlandse leveranciers te bestellen. Ideaal voor bijvoorbeeld het inkopen van alcoholische dranken.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.