Home | Software | Oplossingen | Informatie

Informatie365

Inzicht in je klanten en hun achtergrond is heel waardevol. Zo weet jij wat voor vlees je in de kuip hebt, nog vóór je met hen in zee gaat. Met deze module vraag je in enkele klikken informatie op bij onder andere de Kamer van Koophandel, Graydon en het Insolventieregister, dat faillissementen en rechtspraak bijhoudt. Deze informatie wordt direct gekoppeld aan de klantinformatie in Debitan.

Altijd inzicht in je klant

Wie is je klant?

In een wereld waarin je lang niet altijd meer face to face contact hebt met je klant, is extra informatie soms best fijn. Want is de persoon met wie je belt, mailt of appt wel de persoon die hij zegt te zijn? En hoe weet je dat degene die jou aan het werk zet, jou straks ook echt gaat betalen? Natuurlijk is veel gebaseerd op vertrouwen. Maar tóch is het goed om waakzaam te zijn.

 

Met Informatie365 weet je met enkele klikken precies wat voor vlees je in de kuip hebt. Wie er tekenbevoegd is, bijvoorbeeld, maar ook waar het bedrijf gevestigd is en wie er allemaal aansprakelijk zijn binnen het bedrijf. Dit kan nog vóór je met iemand in zee gaat, maar ook als je al langer met iemand samenwerkt. Je kunt ook monitoring aanzetten voor alle onderdelen van Graydon. Wanneer bijvoorbeeld een aandeelhouder of tekenbevoegde wijzigt, dan weet je dat meteen. Deze data wordt automatisch opgeslagen en gekoppeld aan de betreffende klant. Jij hebt altijd de juiste informatie over je klanten.

De kredietwaardigheid van je klant

Een grote opdracht of bestelling is heel fijn, maar dan wil je achteraf wél betaald worden. Niet zelden worden facturen niet of te laat betaald, doordat er gewoonweg geen geld is. Dat is heel frustrerend en daarom is het fijn als je van tevoren weet waar je aan begint. De koppelingen met het Insolventieregister en Graydon zorgen ervoor dat je weet wat de kredietwaardigheid is van je klant. Maar ook of er faillissementen of andere rechtspraak gerelateerde dingen in het spel zijn (geweest).

 

Inzicht in het betalingsgedrag van je klant maakt het mogelijk je debiteurenbeheer daarop af te stemmen. Of het geeft je alle redenen om de opdracht niet aan te nemen of je werkzaamheden te staken. Inzicht in de risico’s bespaart je een hoop ellende achteraf!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Is Informatie365 wat jij nodig hebt?

Het kan overweldigend zijn, dat aanbod van modules. Daarom denken we graag met je mee over wat jij goed kunt gebruiken. Samen stellen we het ideale systeem samen voor debiteurenbeheer en klantenmanagement.