Home | Debiteurenbeheer voor accountants

Debiteurenbeheer voor accountants

Alle cijfers op een rijtje en je cashflow op orde! Plan een demo van Debitan.

Debiteurenbeheer voor accountants lijkt zo vanzelfsprekend en gemakkelijk. Als accountant weet je tenslotte alles over geld verdienen en uitgeven en alles daar tussenin. Maar hoewel jouw werk voor heel veel bedrijven naast een noodzakelijk kwaad ook heel erg belangrijk is, zijn jouw facturen dat vaak niet. Dus worden ze makkelijk vergeten of wordt de betaling uitgesteld. Of misschien heeft je klant wel geen zin om te betalen na een voor hem teleurstellende aangifte? Feit is dat ook jij gewoon je factuur betaald wilt zien én dat je het druk genoeg hebt. Met Debitan kun je het debiteurenbeheer voor accountants automatiseren en stroomlijnen. Dat geeft rust.

Debiteurenbeheer voor accountants automatiseren

Door je debiteurenbeheer voor accountants te automatiseren, bespaar je jezelf veel tijd en energie. Na facturatie treden de workflows voor de opvolging vanzelf in werking. En die workflows kun je instellen op maat, afhankelijk van het betaalgedrag van je klant én de relatie die je met hem hebt. Zo krijgt de hele klant na 14 dagen een betaalherinnering en de ander misschien pas na 28 dagen. Of wellicht bel je je klant liever eerst persoonlijk, zodat je meteen weet wat er aan de hand is. Die reminders voor een telefoontje kun je ook opnemen in je workflow. Zo krijg je iedere dag een soort to do lijstje, waar je verder niet over na hoeft te denken. En doordat je workflow gewoon doorloopt, krijgt je klant niet eens de kans om jou en je factuur te vergeten!

Uitbesteden van je debiteurenbeheer

Focus je je liever op de cijfers van je klanten dan op je eigen cijfers? Of heb je het tijdelijk extra druk vanwege de jaarlijkse aangifte, ziekte of vakanties? Onze debiteurenbeheerders nemen het debiteurenbeheer voor accountants graag van je over. Wij houden de opvolging van je facturatie in de gaten en nemen proactief contact op met je klant om te informeren naar de betaling. Zijn er problemen, dan nemen we contact met jou op en zoeken we samen naar een oplossing die beide partijen tevredenstelt. Jij hebt altijd en overal inzicht in de huidige stand van zaken via het dashboard van Debitan.

Handige modules voor debiteurenbeheer voor accountants

Je kunt onze software uitbreiden met slimme modules die het jou net even wat makkelijker maken. Zo kun je je contracten digitaal (en rechtsgeldig) laten tekenen, kun je voor vaste klanten incassobatches inboeken én kun je nieuwe klanten alvast even natrekken met de Informatiemodule. Met de gegevens van Graydon, de KvK en het Insolventieregister weet je meteen wat voor vlees je in de kuip hebt. Dat scheelt je later weer tijd bij het debiteurenbeheer voor accountants.

maatwerk debiteurenbeheer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners