Home | Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Focus op je klanten, niet op je facturen. Plan een demo van Debitan. 

Met debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek houd je bedrijven in beweging. Zonder inkoop geen verkoop en zonder verkoop geen inkoop. Als klanten jouw facturen niet of laat betalen, beperkt dat je financiële ruimte om in te kopen of andere lasten te betalen. En we willen niet dat je bedrijf tot stilstand komt! Dus pak jij het debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek serieus aan met een partner als Debitan.

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek automatiseren

Meer grip op je cashflow, minder tijd kwijt aan je administratie en sneller betaalde facturen door meer tevreden klanten; je debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek automatiseren is een waardevolle stap. Met Debitan stel je workflows in per type klant die ervoor zorgen dat betaalherinneringen en aanmaningen automatisch worden verstuurd wanneer de betaaltermijn voorbij is. Bovendien krijg je een seintje wanneer het tijd is om je klant even na te bellen. En wanneer je hem toch aan de lijn hebt om te informeren naar de betaling, kun je meteen even nagaan of hij nog tevreden is of dat er nog verkoopkansen zijn. Zo wordt debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek eigenlijk after sales. En dat is heel waardevol.

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Je debiteurenbeheer uitbesteden

Waar jouw klanten hun installatie en onderhoud uitbesteden aan jou, kun jij ervoor kiezen je debiteurenbeheer uit te besteden aan ons. In periodes van drukte, vakantie of ziekte geef je jezelf zo tijdelijk extra ruimte, maar ook permanent onze specialisten aan het werk zetten is mogelijk. Wij nemen de opvolging van je facturen voor onze rekening en onderhouden de goede relatie met je klant, terwijl we er wél voor zorgen dat je facturen worden betaald. Dat is tenslotte waar debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek om draait.

Extra modules voor debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Om het debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek extra makkelijk te maken, hebben we extra modules die je kunt toevoegen aan onze software. Zo kun je je van tevoren alvast inlezen over je klant met onze Informatiemodule, een samenwerking met Graydon, het Insolventieregister en de KVK. Klanten met een servicecontract kun je vast laten factureren of incasseren via de Abonnementen module en ook contracten digitaal laten tekenen maken we mogelijk. Zo geven we jou alle tijd en ruimte om te ondernemen, terwijl we samen zorgdragen voor jouw cashflow.

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners