Home | Debiteurenbeheer voor advocaten

Debiteurenbeheer voor advocaten

Focus op je cliënten, niet op je facturen. Plan een demo van Debitan.

Als we het hebben over debiteurenbeheer voor advocaten, denk je toch vaak eerst aan de andere kant; wanneer je een advocaat nodig hebt om een veel te lang openstaande vordering te kunnen innen. Maar ook advocaten versturen facturen en ook zij moeten weleens langer dan gewenst wachten op betaling van die facturen. En omdat advocaten liever bezig zijn met de zaken van hun cliënten dan met hun eigen vorderingen, is debiteurenbeheer voor advocaten heel belangrijk voor de continuïteit. Zo bespaar je jezelf heel veel tijd én heb je meer financiële ruimte.

Debiteurenbeheer voor advocaten automatiseren

Het automatiseren van het debiteurenbeheer voor advocaten heeft veel voordelen. Je bespaart jezelf veel tijd, je betalingen komen eerder binnen én je klant ervaart laagdrempeliger contact. Na het versturen van je factuur treedt automatisch een workflow op maat in werking, waarbij je geen omkijken meer hebt naar het sturen van betaalherinneringen en aanmaningen. Wat je nog wel moet doen is je cliënt op gezette tijden even bellen. Vaak is één keer meer dan genoeg, wanneer hij nog niet gereageerd heeft op de betaalherinnering. Hiervoor stuurt de software van Debitan je automatisch een reminder. In zo’n gesprek kun je meteen even peilen hoe het gaat met je cliënt én of er nog lopende zaken zijn waar je hem in kan bijstaan. En je vraagt natuurlijk wanneer hij de betaling heeft gepland.

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Uitbesteden van debiteurenbeheer

Wanneer je genoeg zaken aan je hoofd hebt, kun je er ook voor kiezen om het debiteurenbeheer voor advocaten uit te besteden aan onze specialisten. Onze debiteurenbeheerders volgen de opvolging van jouw facturatie op de voet en houden nauw contact met je cliënt om te waarborgen dat hij snel betaalt, maar ook dat hij tevreden is. Mochten er toch ‘problemen’ zijn, dan bespreken we dit met jou en zoeken we samen naar een oplossing. Zo hoeft het debiteurenbeheer voor advocaten helemaal niet te leiden tot een gang naar de rechtbank. Daar zit je al genoeg, tenslotte!

Extra services voor debiteurenbeheer voor advocaten

Met onze modules kun je de standaard software voor debiteurenbeheer voor advocaten uitbreiden met slimme features. Zo bied je je cliënten een scala aan betaalopties of kun je hen jouw contract digitaal en rechtsgeldig laten tekenen. Ook kun je je cliënten alvast even natrekken met onze Informatie module. Zo kun je je met informatie via Graydon, de KVK en het Insolventieregister alvast een beeld vormen van je klant en wat voor vlees je in de kuip hebt. Als er iemand dol is op zichzelf indekken en feiten checken, dan is het een advocaat. Zo wordt debiteurenbeheer voor advocaten zelfs leuk!

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners