Home | Debiteurenbeheer voor de kinderopvang

Debiteurenbeheer voor de kinderopvang

De kinderen weer veilig met hun ouders mee en jij je cashflow op orde. Plan een demo van Debitan.

Debiteurenbeheer voor de kinderopvang voelt een beetje als nóg een kind waar je op moet letten. Toch stuur je iedere maand een factuur naar alle ouders en hoewel de meeste ouders recht hebben op kinderopvangtoeslag, kan het voor sommigen van hen lastig zijn om de factuur op tijd te betalen. Met Debitan kun je het debiteurenbeheer voor de kinderopvang automatiseren en stroomlijnen. Hierdoor bespaar je jezelf veel tijd en energie én worden je facturen eerder betaald.

Debiteurenbeheer voor de kinderopvang automatiseren

Met de workflows op maat wordt het debiteurenbeheer voor de kinderopvang een stuk beter behapbaar. Zo kun je per ‘klant’ instellen welke workflow bij hem past. Dus gaat die automatische betaalherinnering eruit na 14 dagen of kan het best nog een weekje later? En kies je voor een telefonische herinnering na 21 dagen of bel je liever eerst om je klant zo zelf te woord te staan? Door de automatische workflows hoef je niet iedere dag je debiteurenadministratie in de gaten te houden en kun je vertrouwen op de reminders die het systeem je geeft wanneer je moet bellen of een andere actie moet ondernemen. Zo kun je je oog op de kinderen houden en gaat debiteurenbeheer voor de kinderopvang niet ten koste van je werkplezier.

Uitbesteden aan Debitan

Wanneer jij en je collega’s het druk genoeg hebben en het debiteurenbeheer liever (tijdelijk) uit handen geven, kun je het debiteurenbeheer voor de kinderopvang ook uitbesteden aan onze specialisten. De debiteurenbeheerders van Debitan waken over jouw openstaande facturen en weten precies wanneer het tijd is voor actie in de vorm van een extra berichtje of een telefoontje. Dit doen ze volledig uit jouw naam, dus je klant zal niet weten dat een andere partij erbij betrokken is. Door de slimme koppelingen met je boekhoudpakket en de bank weten we meteen welke facturen al betaald zijn en ook jij blijft volledig op de hoogte van de stand van zaken via het dashboard.

Aanvullende modules voor debiteurenbeheer voor de kinderopvang

Om het jou en je klanten makkelijker te maken hebben we verschillende modules waarmee je de software voor debiteurenbeheer voor de kinderopvang kunt uitbreiden. Zo kunnen ouders hun facturen heel eenvoudig beheren in MijnDebitan en kun je hun de contracten digitaal laten tekenen. Ook kun je hen een heel scala aan betaalmogelijkheden bieden via de Betalen-module. Dit maakt debiteurenbeheer een stuk makkelijker. Een kind kan de was doen!

maatwerk debiteurenbeheer

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners