Home | Debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer

Debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer

Je debiteurenadministratie staat als een huis. Plan een demo van Debitan.

We hebben alles graag onder controle en daarom is debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer zo belangrijk. Je wilt ervan uit kunnen gaan dat je huurders netjes hun huur en andere rekeningen betalen, zodat jij je vastgoed kunt onderhouden en blijven exploiteren. Toch is dat in de praktijk nog weleens een uitdaging. Maar om te voorkomen dat jouw werk eruit gaat zien als dat van een deurwaarder, helpt Debitan je met debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer. Zo staat jouw onderneming als een huis.

Debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer automatiseren

In de vastgoedsector heb je veel te maken met terugkerende facturatiemomenten. De huur moet tenslotte iedere maand worden betaald. Daarnaast heb je de aanvullende facturen voor bijvoorbeeld aanvullende werkzaamheden of andere zaken. Door het debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer te automatiseren, bespaar je jezelf veel tijd. Met de op maat ingestelde workflows zorg je ervoor dat Debitan zelf de betaalherinneringen en aanmaningen stuurt, wanneer de betaaltermijn verstreken is. Ook zorgt het systeem ervoor dat jij een herinnering krijgt om je huurder zelf even te bellen. Of om even langs te lopen als dat beter past bij jullie verstandhouding. Door de koppelingen met boekhoudsystemen en banken worden de betalingen automatisch verwerkt en heb jij altijd een live overzicht van de stand van zaken.

Debiteurenbeheer voor (groot)keukentechniek

Debiteurenbeheer uitbesteden

Wanneer het debiteurenbeheer je boven het hoofd groeit omdat je het te druk hebt of je focus liever naar iets anders verlegt. Of omdat je te maken hebt met ziekte of een vakantieperiode, kun je je debiteurenbeheer ook (tijdelijk) uitbesteden aan onze specialisten. Onze eigen debiteurenbeheerders nemen de opvolging van jouw facturatie van je over en houden voor jou in de gaten of je huurders jou wel betalen. Gebeurt dat niet, dan nemen ze proactief contact op om na te gaan waarom er nog niet betaald is én wanneer je huurder heeft gepland om wél te betalen. Alle afspraken worden genoteerd in het systeem, waardoor jij ook op de hoogte blijft. En zijn er problemen, dan bieden onze specialisten een luisterend oor voor jouw huurder en zoeken we samen met jou naar een passende oplossing.

Aanvullende modules voor debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer

Om het debiteurenbeheer voor vastgoedbeheer nét even wat makkelijker te maken hebben we speciale modules die onze software net even completer maken. Onze Vastgoed module is speciaal ontwikkeld voor vastgoedbeheer. Hierin houd je een helikopterview over het beheer, de contracten, openstaande facturen en onderhoudsplanning. Je factureert eenvoudig vanuit het systeem en met incassobatches bespaar je jezelf nóg meer tijd. Ontdek onze Vastgoedmodule

debiteurenbeheer voor autoverhuurders

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners