Home | Debiteurenbeheer voor factoring bureaus

Debiteurenbeheer voor factoring bureaus

Jouw klanten blij, hun klanten blij en jouw cashflow gezonder dan ooit. Plan een demo van Debitan.

Debiteurenbeheer voor factoring bureaus is eigenlijk het beheren van de debiteuren van de debiteuren. Wanneer zij hun facturen aan jou overdragen en jij hem hebt betaald, wil je natuurlijk die factuur zo snel mogelijk innen. Met de software voor debiteurenbeheer van Debitan maak je het Debiteurenbeheer voor factoring bureaus een stuk overzichtelijker.

Debiteurenbeheer voor factoring bureaus automatiseren

Met Debitan kun je het debiteurenbeheer eenvoudig automatiseren en stroomlijnen. Na het invoeren en/of verzenden van de factuur treedt meteen een workflow in werking die je zelf kunt inrichten. Zo wordt met vaste intervallen een betaalherinnering of uiteindelijk aanmaning verstuurd en krijg je actief reminders vanuit het systeem wanneer het tijd is om na te bellen. We weten uit ervaring dat dat nabellen heel effectief is. Zo weet je meteen waar je aan toe bent en dat maakt het debiteurenbeheer voor factoring bureaus weer een stuk makkelijker. In het dashboard houd je overzicht over de algehele stand van zaken met betrekking tot alle openstaande facturen. Zo loop je nooit achter de feiten aan. Ook je collega’s hebben inzicht in deze informatie. Zo waarborg je eenduidige communicatie met de klant van je klant.

maatwerk debiteurenbeheer

Aanvullende modules voor debiteurenbeheer voor factoring bureaus

De software van Debitan kun je eenvoudig uitbreiden met verschillende slimme modules. Zo kun je gebruikmaken van de module Ondertekenen waarmee je je eigen klanten de overeenkomsten kunt laten tekenen voor de factoring opdracht. Ook kun je abonnementservices inregelen en met de Informatie module kun je je alvast inlezen waar het gaat om je klant én ook zijn klanten. Met de informatie van Graydon, het Insolventieregister en de Kamer van Koophandel kun je dan een doeltreffende workflow op maat instellen. Zo weet je zeker dat een klant van wie je weet dat hij niet zo snel betaalt, jou in ieder geval niet kan vergeten. Zo houd je grip op het debiteurenbeheer voor factoring bureaus.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners