Home | Debiteurenbeheer voor de uitzendbranche

Debiteurenbeheer voor de uitzendbranche

Debitan houd je aan het werk. Plan vandaag nog een demo! 

Voor een gezonde cashflow is debiteurenbeheer voor de uitzendbranche misschien nog belangrijker dan voor andere branches. Je moet immers de salarissen kunnen betalen voor het personeel dat in jouw naam bij je opdrachtgevers werkt. Toch moeten uitzend- en detacheringsbureaus vaak lang wachten op de betaling van hun facturen. Gemiddeld zelfs meer dan 40 dagen. Debitan helpt je je debiteurenbeheer voor de uitzendbranche op orde te krijgen.

Debiteurenbeheer voor de uitzendbranche automatiseren

Met Debitan kun je je debiteurenbeheer voor de uitzendbranche automatiseren, maar ook gebruik maken van onze andere services voor debiteurenbeheer en klantenmanagement. Door je debiteurenbeheer te automatiseren bespaar je jezelf veel tijd én krijg je je facturen tot wel 40% sneller betaald. De opvolging van je facturatie stel je eenvoudig in met vaste workflows per klant, waardoor deze niet de kans krijgt jouw factuur te vergeten. En is het tijd voor een telefonische reminder, dan krijg je die proactief vanuit de software van Debitan. En heb je tijdelijk of permanent geen ruimte voor het debiteurenbeheer, dan kun je het eenvoudig uitbesteden aan onze specialisten.

Debiteurenbeheer voor de uitzendbranche<br />

Het debiteurenbeheer uitbesteden aan Debitan

Voor veel uitzendbureaus en detacheringsbureaus is het hollen of stilstaan. Als de opdrachtgever extra mensen nodig hebt, wil je snel kunnen leveren. Dan heb je geen tijd over om ook nog achter die onbetaalde facturen aan te gaan. Daarom kun je het debiteurenbeheer voor de uitzendbranche uitbesteden aan Debitan. Onze specialisten gaan dan voor jou aan de slag op basis van de door of met jou uitgewerkte workflows. Zo nemen zij proactief contact op met jouw opdrachtgevers om ervoor te zorgen dat ze tijdig en volgens afspraak betalen. En zijn er problemen, bijvoorbeeld omdat er een meningsverschil is of wanneer er iets is voorgevallen met de uitzendkracht, dan bieden onze debiteurenbeheerders een luisterend oor. In overleg met jou zoeken we naar een oplossing die zowel jou als je opdrachtgever tevreden stemt. Zo is debiteurenbeheer voor de uitzendbranche ook een stukje klantenservice. Tevreden klanten betalen immer sneller. Rabobank. Zo blijf jij in beweging en gaan wij een stapje harder voor jou.

Extra services voor debiteurenbeheer voor de uitzendbranche

Debiteurenbeheer voor de uitzendbranche wordt makkelijker met onze aanvullende modules. Onze Informatiemodule bijvoorbeeld, helpt jou je klant écht leren kennen (KYC). Onze samenwerking met onder andere Graydon maakt het mogelijk om al vóór je je uitzendkrachten naar je opdrachtgever stuurt, te weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Zo kun je je debiteurenworkflow daar ook op afstemmen. Maar ook voor abonnementen en e-signing hebben we aanvullende modules. En wordt het financieel krap, doordat salarissen of vakantiegeld betaald moeten worden en je debiteuren nog niet hebben betaald? Dan kun je met Factuur Financiering je factuur voorfinancieren dankzij onze samenwerking met Rabobank.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Laat ons jou terugbellen!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Over ons

Wij zijn een nuchter bedrijf met Westfriese roots en een dito mentaliteit. Onze software is ontwikkeld met het idee dat goed debiteurenbeheer de stap naar incasso overbodig maakt. Goede communicatie, duidelijke afspraken en vooral overzicht voorkomen veel problemen. Inmiddels timmeren we al heel wat jaren aan de weg met Debitan!

Onze partners