Wat is online debiteurenbeheer?

Online debiteurenbeheer is het automatisch opvolgen van je debiteuren na verzending van de factuur. Met de software van Debitan kan je online debiteurenbeheer eenvoudiger en sneller. Hierbij behoud je volledig inzicht en controle. Jij bepaalt per soort debiteur de stappen van opvolging, de inhoud van de opvolging en de momenten van opvolging. Onze debiteurenspecialisten adviseren je hierin.

Daarnaast vergroot onze debiteurenbeheer software het betaalgemak voor jouw debiteuren. Bij het verzenden van de online factuur wordt namelijk een betaallink meegezonden. Met één druk op de knop kan de debiteur aan de betaling voldoen. Dit zorgt voor een snellere betaling van je facturen.

Bij het verzenden van de online factuur wordt tevens een link meegezonden waarmee debiteuren makkelijk kunnen inloggen in een beschermde online omgeving. Daar kunnen zij alle informatie terugvinden die betrekking hebben tot openstaande en reeds betaalde facturen. Ook kunnen zij daar vragen stellen en/of opmerkingen plaatsen waar snel op gereageerd kan worden via het programma.

Online debiteurenbeheer met Debitan

Online factureren wordt gemakkelijker met de software pakketten van Debitan. De pakketten kunnen naar wens uitgebreid worden met aanvullende modules. Zo maken we voor jou een debiteurenadministratie op maat.

Debitan heeft 4 software pakketten ontwikkeld voor jouw online debiteurenbeheer. Hiermee beheer je gemakkelijk en snel jouw debiteurenmanagement en bespaar je tot wel 50% van je tijd. Je kunt er tevens voor kiezen om je online debiteurenbeheer zelf te doen of uit te besteden aan onze specialisten van de debiteurenafdeling.