Home | Software | Modules | Betalen

Betalen365

Om je klanten jouw facturen zo snel mogelijk te laten betalen, is het belangrijk dat dat betalen zo makkelijk mogelijk wordt gemaakt. Daarom maken we steeds meer gebruik van online betaallinkjes en automatische incasso. Met Betalen365 koppel je deze én andere betaalmethoden aan je debiteurenbeheer.

Snel en eenvoudig

In Betalen365 koppel je je eigen (of ons) account bij een payment service provider aan je debiteurenadministratie en je boekhouding. Betalingen via iDeal, PayPal of CreditCard worden zo direct verwerkt in de administratie. Betalen365 koppelt met alle PSP’s, maar onze prefered supplier is Mollie. Dankzij de snelle onboarding ben je in no time onderweg. Dankzij de koppeling met je debiteurenadministratie en boekhouding, ben je altijd op de hoogte van de laatste betalingen.

Betalingen automatiseren

Automatiseren bespaart je veel tijd, ook als het gaat om betalingen innen. Met Betalingen365 kun je in Debitan incassobatches instellen. Zo kun je in één keer geld incasseren bij meerdere klanten tegelijk. Wanneer je abonnees of huurders hebt, is dat ideaal. De bankafschriften kunnen automatisch worden ingelezen, zodat de betalingen ook snel worden verwerken. Onze oplossingen volgen de ontwikkelingen in de wereld van betalingen op de voet. Zo is er dankzij PSD2 direct online betaalverkeer mogelijk tussen jouw rekening en die van je klant. En ook de nieuwste veiligheidscontroles worden meegenomen in de betalingen. Zo wordt standaard een IBAN-Naam check uitgevoerd, zodat je zeker weet dat je betaalt wie je wilt betalen. En dat geldt natuurlijk ook voor je klant.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw situatie? Neem contact met ons op

Akkoord met de algemene voorwaarden/privacybeleid(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.