Home | Zoeken en jagen? Houd je klant aan de lijn!

Zoeken en jagen? Houd je klant aan de lijn!

Hop! Het paasweekend ligt alweer achter ons! Heb je je rot gezocht naar eieren of heb je dat overgelaten aan de jongere generatie? Niet iedereen is even goed in zoeken tenslotte. Soms is het fijner als de mooie dingen in het leven gewoon naar je toe komen zonder dat je erachteraan moet. Kijk maar naar de betalingen van je facturen. Daar heb je al hard voor gewerkt en als je dan achter je klant aan moet om hem te laten betalen, gaat toch een beetje de glans eraf!

Je klant aan de/het lijn(tje)

Niemand wordt graag aan het lijntje gehouden. Daarom zorg jij ervoor dat jij het voortouw neemt. Dat is een beetje de kern van goed debiteurenbeheer. Je zorgt er simpelweg voor dat je klant jou en je factuur niet kan vergeten. En anders hang jij aan de lijn om hem nog even vriendelijk te herinneren aan die factuur die hij nog moet betalen. En daar komt helemaal geen narigheid bij kijken, want je maakt van ieder telefoontje een netwerkmomentje. Gaat alles goed? Zijn er zaken die beter kunnen? Zo poets je oneffenheden in jullie relatie weg en is je klant tevreden. En die tevreden klant betaalt sneller.

Nooit meer zoeken

Debiteurenbeheer gaat verder dan alleen je klant aan de lijn houden. Je wilt ook inzicht en overzicht als het gaat om de openstaande en betaalde facturen én het contact met de klanten. Wat zijn de afspraken, wie heeft wie gesproken, heeft de klant misschien nog iets gemeld waar hij niet tevreden over was? Dit komt allemaal samen in één overzicht in onze software voor debiteurenbeheer. Je hoeft niet op zoek naar gespreksnotities, veel te lang openstaande facturen of contactgegevens. Zo werk je samen met je collega’s aan een goede relatie met je klanten én een gezonde cashflow voor je eigen bedrijf. Dat dit je serieus tijd bespaart, hoeven we niet uit te leggen!

Waarom wachten op je geld?

Zelfs als je klanten binnen je betaaltermijn betalen, kan wachten op die betalen een remmende factor zijn in je bedrijf. Je wilt het liefst meteen dóór met ondernemen. Daarom bieden we, in samenwerking met Rabobank, Factuur Financieren aan. Je kunt je openstaande factuur, vanaf 1.000, gebruiken als onderpand voor een kortlopende lening. Ook als klant van een andere bank. Na goedkeuring heb je het bedrag binnen 24 uur op je rekening staan. En als je klant dan betaald heeft, betaal jij die lening meteen weer af. Maar ondertussen heb je wel die ene order bij jouw leverancier kunnen doen. Zo kun je ongelimiteerd blijven ondernemen en daar profiteren je klanten ook weer van. Zo is de cirkel rond!

Wil jij ook nooit meer zoeken naar eieren? Daar kunnen we je niet mee helpen. Maar we zorgen er wel voor dat je niet hoeft te jagen op je klanten en hoeft te zoeken naar facturen! Maak een afspraak voor een vrijblijvende demo!