Home | Voor iedereen met abonnees of leden

Voor iedereen met abonnees of leden

Werk je met abonnementen en/of lidmaatschappen? Dan is Abonnementen365.nl de uitkomst voor jou. Met deze module van Debitan kun jij je je klanten eenvoudig op een vaste terugkerende frequentie factureren. Zo heb jij de administratie van je abonnementen helemaal op orde. En laten wij nou net extra functies hebben toegevoegd.
Wat kun je met Abonnementen365?

Abonnementen365 is dé oplossing voor iedereen met abonnees en/of leden. Dat zijn dus uitgeverijen, energiemaatschappijen, telecomaanbieders, koffieleveranciers, boodschappenservices en natuurlijk clubs en verenigingen. Als je maandelijks of jaarlijks facturen verstuurt of lidmaatschapsgelden incasseert is het ideaal om vervolgens in één oogopslag te zien of alles loopt zoals het moet lopen. Precies wat je wil. Je automatiseert de facturatie en de opvolging daarvan. Je abonnees krijgen automatisch hun maand- of jaarfactuur en jij krijgt een update wanneer er acties in je actielijst staan die je moet ondernemen. Even nabellen omdat de factuur al te lang open staat, bijvoorbeeld. En automatische incasso’s? Die beheer je ook heel eenvoudig. Alles onder controle.

Zo zorg je er dus voor dat je efficiënter werkt in elke stap van het proces. Van factureren tot nabellen. En een strak abonnementenbeheer betekent een gezondere cashflow voor de organisatie! Met gebruik van Abonnementen365 zorg je voor correct debiteurenbeheer waarmee je snel aan de slag kunt.

Nieuwe functies

Bij Debitan zitten we nooit stil en dat betekent dat we nieuwe functies hebben toegevoegd aan abonnementen365. Zo kun je vanaf nu lidmaatschappen toevoegen met een start- en eind-datum. En ontvangt de debiteur vanaf nu automatisch een e-mail 14 dagen voor het verlopen van zijn lidmaatschap. Of het nu gaat om tussentijdse wijzigingen, het abonnement pauzeren, of het afnemen van extra diensten, verlengen of het abonnement stopzetten, met abonnementen365 kun je volledig inspelen op de klant zijn wensen en behoeften. En wanneer zij dan hun lidmaatschap verlengen en bevestigd krijgen wordt er automatisch een actie aangemaakt voor de klant om het lidmaatschap te verlengen. Zo haal jij nog meer uit je abonnementen365. Ook aan de slag met Abonnementen365? Of wil je meer informatie?


Neem contact op