Home | Er wordt écht naar ons geluisterd en zaken worden meteen opgepakt

Er wordt écht naar ons geluisterd en zaken worden meteen opgepakt

Arie-Jaap van Gent, Van Gent Autoverhuur: ‘Ons debiteurenbeheer deden we altijd zelf. Als autoverhuurbedrijf versturen we maandelijks talloze facturen en die worden helaas niet altijd even snel betaald. In de drukte is dat beheer ook juist het werk dat het snelst blijft liggen. Toen we besloten dat we daar wat aan moesten doen, heb ik veel bedrijven langs laten komen. Normaal gesproken informeer ik altijd bij kennissen of zij goede ervaringen hebben met bedrijven, terwijl ik me oriënteer. Ik merkte echter dat niemand heel positief was over zijn ervaringen met debiteurenbeheer systemen. Ze werkten heel complex of waren erg prijzig. Via Google kwam ik bij Debitan terecht. Voor een vaste prijs kreeg ik een goed werkend systeem. En dat werkt echt super.

Duidelijk systeem, zonder poespas

Wat ik heel fijn vind, is dat wanneer er iets niet werkt of we vragen hebben, dat meteen opgepakt wordt. Er wordt naar ons geluisterd en problemen worden opgelost, zodat we weer door kunnen. Verder is Debitan een overzichtelijk systeem, zonder poespas. Het doet wat het moet doen, voor een hele scherpe prijs.