Home | Persbericht: Debitan combineert offline met online

Persbericht: Debitan combineert offline met online

offline met online

Debiteurenbeheerder Debitan wil ondernemingen die per post hun betalingsherinneringen versturen ook laten profiteren van de voordelen en het gemak van de ‘nieuwerwetse’ betaalmethoden. Daarom is het bij Debitan nu mogelijk om offline betalingsherinneringen online te betalen met de QR-code.

Op deze manier brengt Debitan de oude en nieuwerwetse manier van communiceren bij elkaar. Wanneer klanten (per ongeluk) hun factuur niet hebben betaald en zo’n herinnering voorzien van een QR-code per post ontvangen, kunnen zij eenvoudig online alsnog de betaling voldoen.

Klanten dienen hiervoor enkel de code te scannen met hun mobiel bankieren app, de vooraf ingevulde gegevens over de transactie nog even te controleren en te bevestigen. Door dit betaalgemak ook offline aan te bieden, vergroot Debitan voor ondernemingen de kans op alsnog een snelle betaling van hun factuur.

Eén van de grootste redenen voor het uitblijven van betalingen zijn de ontoegankelijke betaalmethoden die de klanten wordt aangeboden. Daarom is debiteurenbeheerder Debitan altijd op zoek naar innovatieve oplossingen om dit proces makkelijker, sneller en klantvriendelijker te laten verlopen. Om dit mogelijk te maken, zoeken zij ook altijd naar nieuwe samenwerkingen en partnerschappen om er samen voor te zorgen dat ondernemingen facturen zo snel mogelijk betaalt krijgen en de debiteuren de facturen zo makkelijk mogelijk kunnen betalen.

Naast dat zij het volledige debiteurenbeheer doen voor ondernemingen, biedt Debitan met hun debiteurenbeheer software ook oplossingen voor bedrijven die het debiteurenbeheer in eigen beheer doen. Beide partijen kunnen voor het aanbieden van een QR-code op hun offline betalingsherinneringen aan hun klanten/debiteuren bij hen terecht.

Ondernemingen die meer informatie willen, kunnen terecht op www.debitan.nl.