Home | Ontwikkelingen tweede kwartaal 2018

Ontwikkelingen tweede kwartaal 2018

ontwikkelingen tweede kwartaal 2018

Inmiddels zitten we alweer op de helft van 2018 en zit ook het tweede kwartaal er op. Tijd om even een heads up te geven over waar we zoal mee bezig zijn geweest bij Debitan. Je leest het allemaal in deze blog ‘Ontwikkelingen tweede kwartaal 2018’.

Hier kun je nu al van profiteren

  • Offline betaalherinneringen (dus via de post) kunnen voorzien worden van een qr-code waardoor klanten direct online kunnen betalen. Super nice! Dit verkort de betalingstermijn van jouw facturen namelijk aanzienlijk. Lees er hier meer over.
  • Jouw klanten kun je nu een online betaalherinnering sturen die voorzien is van een betaallink. Hiermee kunnen ze eenvoudig met OnlineAccept betalen. Zo kunnen ze snel en gemakkelijk betalen met bijvoorbeeld iDEAL, maar ook zelfs met bitcoins! (Meer info volgt snel.)
  • Als klant kun je nu gratis gebruikmaken van de juridische dienstverlening van MRLX (normaal €149 per jaar). Je vindt dit terug in onze software in de menukaart onder debiteuren wanneer je klikt op debiteur.
  • Je wordt via onze software nu direct op de hoogte gebracht van de nieuwste features in ons systeem. Wanneer er een nieuwe update is zie je dit meteen bij het vlaggetje rechtsboven in het scherm wanneer je ingelogd bent.
  • Je kunt nu zien wanneer een e-mailadres gebounced is. Handig! Zo weet je gelijk dat een debiteur jouw mail (echt) niet heeft ontvangen en kun je direct actie ondernemen.
  • Debitan is een samenwerking aangegaan met IBEO en hun facturatiesysteem TheNextInvoice.
  • Ook zijn we een partnerschap aangegaan met BMK Credit Management voor een ideale mix van preventie en incasso.

Dit gaat er nog komen

We zitten absoluut niet stil bij Debitan en zijn altijd op zoek naar ontwikkelingen waarmee debiteurenbeheer nog makkelijker en leuker wordt door middel van onze software en dienstverlening.

Zo zijn we bezig met een aantal heel leuke nieuwe ontwikkelingen die het samenwerken met Debitan nóg leuker maken! Abonneer je in ieder geval alvast op LinkedIn en Twitter om altijd direct van alle ins en outs op de hoogte te zijn.

Verder

Zijn we heel erg trots! Zo zijn we de trotse hoofdsponsor van de padelafdeling van Tennis Vereniging Hoorn en sponsor van het voetbalelftal meisjes onder 13 van Always Forward! Daarnaast hebben we ook dit kwartaal weer een aantal prestigieuze bedrijven mogen verwelkomen in ons softwarepakket en/of onze dienstverlening. We groeien maar door!

Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.

Benieuwd wat we in het eerste kwartaal allemaal hebben gedaan? Lees hier dan ook nog onze blog ‘Ontwikkelingen eerste kwartaal 2018’.