Home | Ontwikkelingen eerste kwartaal 2018

Ontwikkelingen eerste kwartaal 2018

Ontwikkelingen eerste kwartaal 2018

We zitten alweer in de laatste week van het eerste kwartaal van 2018. Tijd om even een heads up te geven over waar we zoal mee bezig zijn geweest bij Debitan. Je leest het allemaal in deze blog ‘Ontwikkelingen eerste kwartaal 2018’.

Hier kun je nu al van profiteren

  • Via de knop ‘crediteren’ is het nu mogelijk om een factuur voor een deel te crediteren.
  • Bij abonnementen kun je nu ook sorteren op klantnummer.
  • Je kunt nu voor meerdere bedrijven naar één debiteur bellen (indien van toepassing).
  • Bij Debitan faciliteren we nu iDIN. Hierdoor kun jij deze inlogmethode, indien gewenst, aanbieden aan jouw klanten.
  • Het is nu mogelijk om bij een debiteur een kredietlimiet op te geven.
  • Je kunt nu kopie facturen meenemen in de import van Exact. Hierdoor staat alles automatisch in Debitan en hoef je niet apart een kopie naar ons te mailen.

Dit gaat er nog komen

We hebben ook grootste plannen voor het tweede kwartaal van 2018, want we gaan natuurlijk gewoon door met het optimaliseren van onze software en dienstverlening! Zo zijn we bezig met een ontwikkeling waarmee het zowel online als offline mogelijk wordt om zeer eenvoudig (en binnen enkele seconden) een factuur te betalen. Hierdoor zullen facturen nog sneller betaald gaan worden. Meer informatie volgt heel gauw, dus houd ons in de gaten!

Verder

Naast ontwikkelingen en plannen in onze software is ook ons klantenbestand in een zeer korte tijd enorm gegroeid. Dit komt mede door onze huidige klanten. Zij zijn zo tevreden over onze software en dienstverlening dat zij andere ondernemers weten te enthousiasmeren en deze ons ook steeds vaker weten te vinden. Hartstikke leuk!

Daarnaast is onze helpdesk uitgebreid met o.a. een online chat en WhatsApp om snel te kunnen schakelen en hebben we een e-mailadres aangemaakt waar al jouw vragen direct naar toe gemaild kunnen worden. Komende week begint er ook nog eens een helpdesk medewerker die zich volledig zal storten op het beantwoorden van jouw vragen.

Niets missen?

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen? Abonneer je dan  op onze  nieuwsbrief. Onder deze blog kun je je hiervoor inschrijven. Elke 2 weken ontvang je dan de nieuwste updates binnen onze software, handige tips voor jouw debiteurenbeheer en de leukste blogs! Zo weet je zeker dat je niets mist.

Naast de nieuwsbrief gebruiken we ook het social media kanaal Twitter om je op de hoogte te houden van al het reilen en zeilen binnen Debitan. Ook wanneer er bijvoorbeeld een storing is, wordt dat hier direct gemeld. Het is dus zeker raadzaam om ons hier op te volgen!

Heb je nog vragen of wil je ergens meer informatie over? Dan kun je natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag verder.