Home | Match made at the Office: Debitan en SnelStart

Match made at the Office: Debitan en SnelStart

Wie ons een beetje kent, weet dat wij dol zijn op koppelen. Een datingbureau is er niets bij! Alles om de beste match te maken voor onze klanten. Zij profiteren tenslotte van een goede relatie tussen de bedrijven die hen ondersteunen in hun business! Onze nieuwste koppeling is met SnelStart Boekhoud- en facturatiesoftware. Een match made in Hea… uh, at the Office!

SnelStart maakt moeilijke dingen makkelijk. Daar zijn wij dol op, want hoe fijn is dát? Al meer dan 35 jaar werkt het bedrijf aan de ontwikkeling van software die het leven van ondernemers nét even wat prettiger maakt. Ga even 35 jaar terug: toen hadden veel mensen nog niet eens een computer thuis! Echte pioniers zijn het dus, die boekhouden makkelijker willen maken. De boekhouding is tenslotte iets wat erbij hoort; nooit de reden waarom ondernemers hun bedrijf starten. Veel ondernemers vinden hun administratie maar ingewikkeld. Ze besteden er te weinig tijd aan of gooien die schoenendoos met bonnetjes het liefst meteen over de schutting. Helaas werkt het zo in de praktijk niet. Je blijft tenslotte altijd eindverantwoordelijke voor je eigen bedrijf. Nu lijkt het wel een verkooppraatje voor SnelStart, maar wij zijn er gewoon trots op dat onze software zo goed koppelt met een solide platform als SnelStart!

De klant op 1

Bij SnelStart staat de klant centraal bij de ontwikkeling van de software. Dat betekent dat ze niet denken in codes, maar in softwarematige oplossingen. Gebruikersgemak staat voorop. Deze filosofie sluit 100% aan bij Debitan. Ook wij houden ervan het onze klanten makkelijk te maken. Daarom koppelen we ook zo graag, natuurlijk! De koppeling van Debitan met SnelStart maakt het ondernemers makkelijker hun facturen sneller betaald te krijgen, waarbij mutaties rechtstreeks worden verwerkt in de systemen. Je kunt tijdig actie ondernemen wanneer betalingen te lang uitblijven óf ons vragen actie te ondernemen. De koppeling is gratis voor klanten van SnelStart en Debitan.

Even praktisch: hoe koppel ik zelf?

In SnelStart klik je op de koppel-tegel van Debitan en vervolgens ontvang je een code waarmee je de koppeling kunt leggen. We gaan voor full service. We bieden je support met e-mail en telefoon. Mocht je vastlopen, dan neem je gewoon contact met ons op via 088-0085200 of helpdesk@debitan.nl

Wil je ook profiteren van een van onze koppelingen? Neem contact met ons op voor de perfecte match!