Home | Krijg 3x sneller betaald

Krijg 3x sneller betaald

3x sneller betaald

Veel betalingen via iDeal dezelfde dag nog!

Door een iDeal betaallink toe te voegen aan een factuur of herinnering krijg je maar liefst tot 3x sneller betaald! Als je dit weet dan kun je je toch niet voorstellen dat er nog bedrijven zijn die hier geen gebruik van maken?

3x sneller betaald!

Uit onderzoek blijkt dat facturen en herinneringen die een iDeal betaallink bevatten gemiddeld 3x sneller worden betaald dan facturen en herinneringen zonder zo’n link. Zo betaalde van de particuliere klanten bijna 40% de factuur dezelfde dag nog. Van de zakelijke klanten betaalden bijna een kwart nog dezelfde dag.

Verder blijkt uit datzelfde onderzoek dat des te makkelijker het is om te betalen, des te sneller dit ook daadwerkelijk wordt gedaan. Zeker voor MKB’ers die aan particulieren factureren is dit het geval.

Klantvriendelijk, handig én modern

Naast dat je vaak dezelfde dag nog betaald krijgt, is het aanbieden van een betaallink ook nog eens super klantvriendelijk en handig. Het vergroot namelijk het betaalgemak én zorgt ook nog eens voor foutloze betalingen.

Daarnaast hoort het ook helemaal bij deze tijd. Denk aan de steeds verdergaande mobiele revolutie, digitalisering en streven naar gemak. We hebben allemaal al vele iDeal betalingen gedaan. Deze zijn altijd direct. Ons brein koppelt iDeal dan ook onbewust aan direct betalen.

Direct betalen met iDeal vs later betalen

Het direct betalen met iDeal zien veel klanten als iets van deze tijd, daarnaast ervaren ze het als makkelijk, maar ook fijn (want rust in het hoofd, omdat de betaling direct is afgehandeld). Een groot voordeel dus! Het later betalen van een ‘gewone’ factuur (zonder link) is niet meer aantrekkelijk, want kost veel meer moeite en tijd (denk aan nota opbergen, weer opzoeken, betaling intikken, etc). Daarnaast lopen we daarbij ook nog eens het risico zo’n factuur kwijt te raken of te vergeten. Ook daarom kiezen steeds meer mensen voor het direct betalen via iDeal.

Stuur jij je facturen en herinneringen al met iDeal betaallink?

Met Debitan kun je professionele facturen in een handomdraai versturen mét iDeal betaallink via OnlineAccept. Jouw klanten kunnen binnen enkele seconden en met één druk op de knop betalen vanaf hun computer, tablet of telefoon.

Met Debitan heb je daarnaast ook nog eens een online debiteuren managementsysteem. Naast het versturen van professionele facturen (mét iDeal betaallink via OnlineAccept) kun je daarin ook de opvolging regelen en voor een groot deel automatiseren. Dit scheelt jou direct al 50% van je tijd.

Dat wil ik ook!