Home | Hoe vier jij je zakelijke successen?

Hoe vier jij je zakelijke successen?

Debitan-zakelijk-feestje
Successen moet je vieren. Dat weet iedereen. Maar doen we het ook echt? En dan bedoelen we met toeters, bellen en taart? Te weinig vinden wij. Hoog tijd voor een positieve update. Inclusief gebak.

Uit het diepe dal

De economie trekt onmiskenbaar aan. Bedrijven hebben, net als wij, weer volop vacatures uitstaan om de groei van hun onderneming in goede banen te kunnen leiden. De zakenwereld draait weer om gesprekken die energie geven en om het aantrekken van leuke nieuwe klanten. Wij geloven in het pakken van het moment, zo’n soort van go with the flow. En al klinkt dat misschien een beetje populair, het is wél precies wat we doen binnen ons team. Het is prachtig om te merken dat meer en meer klanten ons weten te vinden voor het uitbesteden van hun debiteurenbeheer. Vaak blijkt dat het einde van een lange zoektocht om met minder zorgen meer grip op het proces te krijgen. En als je dan kunt helpen, dan ontstaat er synergie. We merken dat het de mensen binnen onze club ongelofelijk veel energie en motivatie geeft. En die positiviteit zorgt voor een ware boost om net even dat stapje meer te zetten. Of nog even net wat dieper in het systeem te duiken om de meest optimale oplossing voor een specifieke klant te vinden.

Feest(je)

En, zoals gezegd, wij houden wel van een feestje binnen ons bedrijf. Jij ook? Gooi dan al je reserves overboord en vier je successen met elkaar. Wij beloven: je zult er geen spijt van krijgen. Hoe meer positiviteit en samenwerking hoe beter. Are you in? Happen wij nog even verder in ons taartje. Mét fluffy dot slagroom uiteraard.