Home | Ons molblog: het bondje van Debitan en Mollie

Ons molblog: het bondje van Debitan en Mollie

Wij kijken altijd verder. Hoewel we natuurlijk trots zijn op de software die wij ontwikkelen, zijn we ervan overtuigd dat niets op zichzelf staat. Samenwerken maakt ons sterker. Daarom zoeken we naar partners die onze dienstverlening completer maken. Door koppelingen te maken met vrijwel alle boekhoudprogramma’s en CRM-systemen, maken we de facturatie en opvolging daarvan veel makkelijker voor onze klanten. En voor onszelf. Maar ook het betalingstraject zelf kan vaak veel eenvoudiger. Meer over Debitan en Mollie.

Mollie maakt betalen makkelijk
Webshops maken veel gebruik van Payment Service Provider Mollie. Dit bedrijf bouwt betaalproducten, e-commerce oplossingen en API’s waarmee bedrijven online en mobiel betalingen kunnen accepteren. Zo kunnen klanten met één klik via verschillende betaalmethoden hun betaling voldoen. Maar ook voor debiteurenbeheer werkt Mollie heel goed. Wij sturen vaak digitale acceptgiro’s naar debiteuren, waarop alle gegevens al zijn ingevuld. Zij hoeven dan alleen de betaalmethode te selecteren die ze willen gebruiken. Vervolgens worden ze doorverwezen naar hun eigen betaalomgeving. De foutmarge is nihil, het succes groot! De rechtstreekse integratie met het systeem van Debitan zorgt ervoor dat de betaling direct wordt verwerkt in ons systeem. Je hebt dus altijd een actueel overzicht van de debiteurenstand van zaken.

Een eigen Mollie account maakt het nóg makkelijker
Als onze klant kun je ervoor kiezen je eigen Mollie account aan te maken of de betalingen via ons Mollie account te laten voldoen. Wanneer je een eigen account hebt, worden de betalingen meteen naar je Mollie-rekening overgemaakt en doorgestort naar je eigen bankrekening. Wanneer de betaling naar het account van Debitan gaat, dan zit er vaak een extra dag tussen voor je je geld hebt. Afhankelijk van de mate waarin je zelf de controle wilt hebben over het hele betaaltraject kan het dus wel of niet prettig zijn om een eigen Mollie account aan te maken. Wij helpen je natuurlijk graag bij het aanvragen en inrichten van dit account.

Meer weten over onze pakketten en alle mogelijkheden?