Home | Graydon weet alles

Graydon weet alles

Gebeurt er nog wat?

Bezint eer ge begint, zeggen ze wel eens. En dat is op heel veel situaties van toepassing. Ook zakelijk! Zo weet je als het goed is vóór je gaat ondernemen wat de risico’s van het vak zijn. Je duikt niet onvoorbereid ergens in om dan ergens de man met de hamer (of de lege bankrekening) tegen te komen. Zo werkt het ook als het gaat om je klanten. Of eigenlijk de mensen en bedrijven van wie je hoopt dat ze je klanten worden. Je kunt je namelijk ook bezinnen en voorbereiden op samenwerkingen. En daar helpt Graydon je graag bij.

Je tijd en energie goed besteed

De eerste stap in duurzaam debiteurenbeheer is weten wat voor vlees je in de kuip hebt. Als je zaken gaat doen met een bedrijf dat op zijn tandvlees loopt en met moeite de eindjes aan elkaar knoopt, is het niet vreemd dat ze jouw factuur uiteindelijk niet of laat betalen. En als een bedrijf bekend staat als uh, niet zo netjes, dan wil je daar ook liever niet mee in zee. Toch? Zonde van jouw tijd en energie en geld! Binnen Debitan hebben we meerdere opties om je te beschermen tegen dit soort bedrijven. Sinds kort is onze koppeling met Graydon helemaal op stoom. Vanuit ons systeem kun je nu eenvoudig allerlei kredietinformatie opvragen én toevoegen aan het profiel van je klant. Jij komt niet meer voor nare verrassingen te staan.

Alles wat je wilt weten rechtstreeks gekoppeld

De koppeling biedt een heel scala aan rapporten en overzichten die je kunt opvragen. Denk hierbij aan informatie over de aandeelhouders, relaties en de groepsstructuur. Maar ook de aansprakelijkheidsverklaring, de managers en kans scores. En dan is er de financiële informatie: het betalingsgedrag, de jaarrekeningen, kredietscores of een compleet kredietrapport. Met deze informatie op zak, kun jij bepalen of je met dit bedrijf in zee wilt, of tegen welke voorwaarden je dat wilt. Ook kun je een kredietverzekering afsluiten om je in te dekken, mochten er alsnog dingen fout gaan. Zo kun jij ondernemen met een zeker gevoel. Meer bezinning is er niet.

Wil je meer weten over onze Graydon koppeling en hoe je hem gebruikt? Of wil je je debiteurenbeheer automatiseren én gebruik maken van al onze features? 


Bel ons


Of mail!