Home | Facturen sneller betaald met OnlineAccept

Facturen sneller betaald met OnlineAccept

online accept

Ken je dat? Je stuurt een factuur naar een klant, maar de betaling laat maar op zich wachten? Je dient vervolgens een herinneringsmail naar de klant te sturen om het bedrag alsnog over te boeken en mag dan nog in je handjes knijpen als de factuur dan wel betaald wordt? Nou is het natuurlijk heel makkelijk om meteen de schuld bij de klant neer te leggen, maar heb je al eens nagedacht over de betaalmethodes die je aanbiedt? Zeer waarschijnlijk kan dit een stuk makkelijker (én moderner in dit digitale tijdperk).

Met één druk op de knop betalen

Stel nou dat je met het versturen van de factuur een betaalknop zou kunnen toevoegen waarmee met één druk op de knop een betaling gedaan kan worden? Eenvoudig vanaf de computer, tablet of mobiel. Voor jouw klanten betekent dit dat zij geen facturen en gegevens meer over hoeven te typen en niet meer continu hoeven te switchen tussen hun mailprogramma en online bankieren app. Handig toch? Maak kennis met OnlineAccept!

Wat is OnlineAccept?

OnlineAccept is een online acceptgiro waarmee je veilig en snel het openstaand bedrag kunt voldoen. Wanneer je deze online acceptgiro ontvangt en drukt op de betaallink in de mail word je doorgestuurd naar de beveiligde omgeving van jouw bank. Hier kunt je jouw gegevens controleren (die vooraf al voor je zijn ingevuld) en direct betalen met de door jouw gewenste betaalmethode (bijvoorbeeld iDeal).

Online Accept

Voordelen van OnlineAccept

Zo’n betaallink in de mail levert verschillende voordelen op. Zo maak je het met een betaallink in de mail een stuk eenvoudiger voor de klant om te betalen. Met als bijkomend voordeel voor je dat facturen hierdoor sneller betaald worden. Goed voor jouw DSO, cashflow en liquiditeitspositie! Nog een fijn detail: je hebt hier geen programmeer kennis voor nodig. Iedereen kan dit aanbieden.

Het werkt echt!

Debitan werkt nu al een aantal maanden met OnlineAccept en heeft deze betaaloptie inmiddels voor meerdere bedrijven succesvol ingezet, zowel voor klanten die hun debiteurenbeheer in eigen beheer doen als klanten die hun debiteurenbeheer uitbesteden. Zo komt het regelmatig voor dat een factuur die net verzonden is nog binnen hetzelfde uur al betaald is met OnlineAccept. Zo zie je maar weer dat het niet betalen van een factuur lang niet altijd onwil is van een debiteur.

Interesse of meer informatie over wat OnlineAccept voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.