Home | Een stapje harder voor je klanten

Een stapje harder voor je klanten

Jij bent graag in control als het gaat om je customer- en creditmanagement, maar dat geldt natuurlijk ook voor je klanten. Als certified partner van Debitan help jij je klanten om zich volledig te richten op hun onderneming, terwijl ze ondertussen grip houden op een gezonde cashflow. Zo ga jij een stapje harder voor jouw klanten en zij voor die van hen.

Debitan introduceert het Certified Partner Pakket, speciaal voor jou én je klanten. Als certified partner kun jij je klanten geautomatiseerd debiteurenbeheer en (pre)incasso maatregelen aanbieden via het Debitan systeem. Via een eigen dashboard kun jij zicht houden op hun order to cash cyclus en ondersteunen waar nodig. Bovendien blijf jij hun vaste contactpersoon bij vragen en problemen, terwijl wij jou als partner bij staan.

Voordelen voor jou

Het certified partner pakket biedt voordelen voor je klanten, want: grip op hun customer management en cashflow, maar vooral ook voor jou. Als partner heb je een vaste contactpersoon waarmee je op korte termijn contact kunt leggen wanneer er vragen zijn. Heb je problemen met het systeem of vragen over updates? Dan kun je gebruik maken van de helpdesk. Jouw vaste contactpersoon kent alle ins en outs van jouw bedrijf, maar door het partnership ook van de bedrijven van je klanten. Zo kunnen we je altijd efficiënt en effectief verder helpen. Daarnaast kunnen we proactief met je meedenken. Als certified partner heb je bij ons een streepje voor. Wij willen dat alles voor jou en je klanten optimaal werkt. Daarom geven we je korting op het uurtarief voor maatwerk. Zo helpen wij jou en jij ons met het continu verbeteren van ons systeem.

Voordelen voor je klanten

Met Debitan kunnen je klanten hun debiteurenbeheer automatiseren en hun klantcontact structureren. Zo worden hun facturen sneller betaald en hebben ze meer tevreden klanten die sneller worden geholpen. In het dashboard hebben ze continu een overzicht van de huidige stand van zaken. Met de handige koppelingen met onder andere Graydon en de KvK krijgen jouw klanten meer inzicht in hun klanten. Hierdoor kunnen ze maatwerk afspraken maken over leveringen en betalingen. Als vaste contactpersoon voor je eigen klanten heb jij zicht op hun customer management en cashflow. Zo ben je op de hoogte van wat er speelt en kun je hen proactief helpen. Met Debitan breid je jouw services uit met een tool waar zowel jij als je klanten beter van worden. Dat is een stapje harder dat vooral energie oplevert!


Bekijk hier ons partnerprogramma