Home | Een stapje harder op de carrièreladder?

Een stapje harder op de carrièreladder?

Werknemers zitten op rozen tegenwoordig. Er zijn megaveel banen en werkgevers vallen over elkaar om de beste krachten binnen te slepen voor hun vacatures. Dat levert soms bizarre situaties (en arbeidscontracten) op. Gelukkig hebben wij dat niet nodig. Ja, wij zoeken ook de beste medewerkers die een stapje harder voor ons willen gaan. Maar in ruil daarvoor zetten wij ook stapjes harder voor onze collega’s. Dus wil jij graag een stapje harder op de carrièreladder? Check dan onze vacatures en join onze orange army!

Wat onze medewerkers doen

Vanuit ons penthouse met bewaker (heb je onze Sjef al gespot?) werken wij iedere dag keihard om onze klanten grip te geven op hun cashflow én hun klanten. We zorgen voor soepel werkende software waarmee onze klanten hun debiteurenbeheer en klantcontact kunnen stroomlijnen en we beheren voor onze klanten hun debiteurenbeheer. Zo profiteren onze klanten van tevreden klanten die sneller betalen. Dat doen we op technisch gebied, met ons team van developers, én met pure man(of vrouw)kracht door onze debiteurenbeheerders, accountmanagers en customer support managers! Ons bedrijf maakt een grote groei door en dat betekent dat we onze orange army moeten uitbreiden met nieuwe toppers. Alleen zo kunnen we dat stapje harder zetten voor onze klanten en hun klanten.

Wat onze medewerkers krijgen

Keihard werken wordt beloond. In onze veilige en dynamische werkomgeving (met dank aan Sjef) voel je je al snel op je gemak. We zijn een relaxed bedrijf met (je gelooft het niet) een flinke dosis humor. Zelfspot ook, dat maakt alles een stuk lichter. Naast onbeperkt koffie en thee, kunnen er zomaar saucijzenbroodjes langskomen. En regelmatig doen we aan teambuilding in de vorm van een leuke activiteit (curling, kickboxen, escaperoom, anyone?) en een hapje eten. Zonder ontspanning geen inspanning, tenslotte!

Wat jij bij ons kunt doen

Zoals gezegd zijn we volop op zoek naar nieuwe mensen om ons team te versterken. Herken jij jezelf in één van de volgende functies? Geef even een gil!

(junior) Developer C# .NET -> Fulltime én parttime werken aan jezelf én onze software

(medior) Developer C# .NET -> Fulltime én parttime werken aan jezelf én onze software

Accountmanager New Business -> Fulltime én parttime (potentiële) klanten inspireren! 

Customer Support Manager -> Fulltime én parttime onze klanten het beste uit onze software laten halen

Stage -> We hebben volop ruimte voor stagiair(e)s. Ben je op zoek naar een werkplek voor werkervaring of een afstudeerproject?

Laten we samen een stapje harder gaan! Neem contact met ons op en wie weet kun je binnenkort kennismaken met Sjef en de rest van het team!


Naar vacaturepagina