Home | Duurzaam ondernemen met Debitan

Duurzaam ondernemen met Debitan

duurzaam ondernemen

Steeds meer bedrijven gaan duurzaam ondernemen om zo hun steentje bij te dragen aan het milieu. Een positieve trend! Maar wat houdt dit precies in en op welke manieren kun je als organisatie maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Wat is duurzaam ondernemen?

Duurzaam Ondernemen is bij alle bedrijfsbeslissingen zowel een hoger bedrijfsrendement nastreven, als de kansen benutten voor een beter milieu en meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Het gaat om activiteiten die een stap verder gaan dan waartoe de wet verplicht; vanuit maatschappelijke betrokkenheid en een toekomstgerichte visie.

Duurzaam Ondernemen wordt ook wel aangeduid met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO). (Bron: duurzaammkb.nl)

Duurzaam ondernemen heeft dus te maken met álle beslissingen binnen de onderneming die bijdragen aan een betere (lees: groenere) samenleving.

Papierloos factureren

Om alvast een stap in de juiste richting te maken, kun je met Debitan papierloos factureren. Dit levert je verschillende voordelen op. Zo scheelt het je bijvoorbeeld niet alleen heel veel papier (en daarmee bomen), facturen worden ook sneller betaald wanneer je kiest voor elektronisch factureren. En dat is weer goed voor jouw bedrijfsrendement. Een win-winsituatie.

Duurzaam ondernemen met Debitan

Duurzaam ondernemen, maatschappelijk verantwoord ondernemen of groen ondernemen… Hoe je het ook wilt noemen, duurzaam ondernemen gaat heel goed in samenwerking met Debitan. Het is in ieder geval een stap in de groene richting! Nog een leuk (niet geheel onbelangrijk) voordeel is dat automatisch debiteurenbeheer met Debitan niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog eens voor jouw portemonnee.

Heb je nog vragen of wens je graag meer informatie te ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.