Home | Dit is geen oefening!

Dit is geen oefening!

Beste relatie,

Dit is geen oefening! Afgelopen donderdag heeft de overheid bedrijven in het hele land verzocht om zoveel mogelijk thuis te werken. Daar gaan wij niet luchtig over doen, want het is van levensbelang dat het Coronavirus ons land zo min mogelijk raakt. Binnen ons bedrijf werkt dus praktisch iedereen vanuit huis. In dit bericht meer informatie over de invloed die dit heeft op onze dienstverlening.

Oké, dat wordt een saai verhaal met een lege bladzijde. Want natuurlijk heeft dit helemaal geen invloed op onze dienstverlening. Wij gaan gewoon door voor jou! Debitan werkt volledig vanuit de Cloud. Wij kunnen ons werk prima doen vanuit huis, alhoewel dat natuurlijk niet zo gezellig is. Op dit moment is een beperkt aantal collega’s aanwezig op kantoor om het fort te bewaken. Verder is iedereen vanaf vandaag thuis aan het werk en is iedereen telefonisch en per mail bereikbaar.

We zijn dus gewoon bereikbaar via de telefoon, app en chat of voor overleg via Skype of Microsoft Teams. Mocht je ons op de een of andere manier toch niet te pakken krijgen? Stuur dan een mail naar info@debitan.nl. Zo proberen wij op onze manier bij te dragen aan de beperking van de Coronacrisis voor jou en je bedrijf, maar ook voor ons en onze directe omgeving.

Heb je zelf aanpassingen in je werkwijze gedaan die invloed kunnen hebben op het debiteurenbeheer? Of heb je een verzoek of vragen over hoe wij nu omgaan met jouw debiteuren? Schroom niet en bel ons, dan nemen we het samen door en kunnen we onze werkwijzen op elkaar afstemmen.

Mocht er iets wijzigen in onze manier van werken, dan laten we je dat weten.

Voor nu, veel sterkte en succes en vergeet niet om om elkaar te denken!

Met vriendelijke groet,

Serge Hagenaar