Home | “Dit had ik veel eerder moeten doen”

“Dit had ik veel eerder moeten doen”

"dit had ik veel eerder moeten doen"

“Dit had ik veel eerder moeten doen” is een veelvoorkomende reactie van bedrijven/zzp’ers die de stap hebben genomen om met Debitan te werken. Vooraf zien zij vaak beren op de weg (die er eigenlijk niet zijn). Als zij vervolgens zien hoe snel we resultaat voor hen boeken, staan ze perplex. Waarom zijn we hier niet eerder aan begonnen?

Software as a Service

Debitan is Software as a Service (SAAS). Op basis van de input die we van onze klanten krijgen en op basis van onze ervaring hebben we de software zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk ingericht. Dit is echter een never ending story: we blijven onze software te allen tijde verbeteren. Sterker nog, als je specifieke wensen hebt die niet standaard in onze software zitten, dan ontwikkelen we deze speciaal voor jou in jouw account. Hierbij is (bijna) niets onmogelijk. Bij Debitan denken we namelijk graag in oplossingen en maken we een debiteurenbeheer systeem voor jou op maat.

Servicegerichte medewerkers

Niet alleen onze software staat in het teken van service, ook onze medewerkers zijn volledig servicegericht. Dit begint al direct bij de start. Dienen er bijvoorbeeld enkele aanpassingen in jouw huidige systeem/systemen gedaan te worden om met onze software te kunnen werken? Dan denken wij graag met je mee en helpen we je waar nodig. Zo kun je snel en eenvoudig onze debiteurenadministratie software in gebruik nemen of jouw gehele debiteurenbeheer uitbesteden aan ons.

Het betaalt zich terug

De kosten zijn vaak ook één van de beren op de weg. Wegen de kosten dan wel op tegen de opbrengsten is dan de vraag. Daar kunnen wij kort over zij: ja. Debitan betaalt zich namelijk terug. Wij reduceren in een zeer korte tijd het aantal openstaande facturen. Zo hebben we laatst nog voor een zeer grote nieuwe klant binnen 6 weken de debiteurenstand met maar liefst 40% teruggebracht. Ook deze klant reageerde hierop met “Dit had ik veel eerder moeten doen”. Eigenlijk leveren we je dus juist geld op!

Meer informatie? Je kunt altijd (geheel vrijblijvend) contact met ons opnemen. We komen dan graag bij je langs voor een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.