Home | Debitan uitstekend beveiligd

Debitan uitstekend beveiligd

Debitan uitstekend beveiligd

Vorige maand kon je in het blog van onlinefactureren.net al lezen hoe slecht de beveiliging was van veel boekhoudpakketten. Debitan kon zich toen als één van de weinige onder de goed beveiligde boekhoudpakketten scharen. We beloofden je dat we er alles aan zouden doen om onder de uitstekend beveiligde boekhoudpakketten te komen. En laat dat nu net het geval zijn…

Wij nemen de beveiliging serieus

Hoewel het even stil was rondom het onderwerp ‘beveiliging boekhoudpakketten’, zaten wij bij Debitan zeker niet stil. We hebben je een belofte gedaan om de beveiliging van ons software programma uitstekend te zullen beveiligen en die belofte komen we maar al te graag na, want wij vinden de beveiliging van jouw data een serieuze zaak. Met nog wat kleine aanpassingen door onze IT-man Koos, valt Debitan nu als één van de weinige onder de uitstekend beveiligde boekhoudpakketten. Nog een reden om via ons uw debiteurenbeheer te doen.

Veilig en snel onboarden bij Debitan

Ben je op zoek naar een snelle én veilige oplossing voor jouw debiteurenbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Wij beloven je dat je bij ons snel en veilig kunt onboarden. En zoals je weet, komen wij onze beloftes na.