Home | Dagboek van een debiteurenbeheerder – Geheim project

Dagboek van een debiteurenbeheerder – Geheim project

Dagboek - geheim project - blog (1)

Deze week hebben wij een kleine overwinning, zijn wij bezig met een geheim project en gaat collega Bo met zwangerschapsverlof! Lees het in een nieuw Dagboek van een debiteurenbeheerder!

 

Maandag

We beginnen de week goed. In onze mailbox zit een betalingsbevestiging van €7.000,- De debiteur had net een in gebrekestelling toegestuurd gekregen en is gelukkig tóch nog gaan betalen. Een overwinning voor iedereen; Debitan heeft zijn werk goed gedaan, onze klant heeft het geld binnen en de debiteur is van zijn schuld af!

 

Dinsdag

Dat onze debiteurenbeheerders ervaren zijn, dat bewijst deze week maar weer eens. Debiteurenbeheerder Laura had een debiteur zo vaak aan de telefoon gehad, dat ze zijn factuurnummer uit haar hoofd kende. Wel heel fijn voor de debiteur, omdat hij op deze manier razendsnel geholpen kon worden. Hopelijk hebben we het openstaande bedrag van de factuur net zo snel op onze rekening staan! ?

 

Woensdag

Vandaag gaat Bo met zwagerschapsverlof. Bo, namens het team van Debitan: heel veel succes met de zwangerschap en geniet van je verlof!

 

Donderdag

Anouk had een debiteur aan de telefoon inzake een openstaande factuur. Na een kort gesprekje over waarom de factuur nog niet betaald was, zag de debiteur aan het telefoonnummer dat Anouk belde vanuit ons kantoor in Hoorn.

De debiteur vond het zo leuk omdat hij zelf ook jaren in Hoorn had gewoond. Hij bood zijn excuses aan dat de factuur al zo lang open stond, dat was niet zijn bedoeling; hij was gewoon heel druk geweest. Hij zou het meteen overmaken.

Een paar minuten later gaat de telefoon opnieuw. Anouk heeft dezelfde debiteur aan de telefoon. Debiteur: “Ik heb het overgemaakt hoor! West-Friezen hè? Een harde werkers mentaliteit!”

Daar kunnen wij het alleen maar mee eens zijn ?

 

Vrijdag

We hebben deze week hard gewerkt aan ons geheime project… We houden je op de hoogte, dus houd ons in de gaten!