Home | Dagboek van een debiteurenbeheerder – Vermoeiend

Dagboek van een debiteurenbeheerder – Vermoeiend

Dagboek van een debiteurenbeheerder - [vermoeiend]

In dit Dagboek van een debiteurenbeheerder worden er hartige woordjes gesproken, is er iets met baby’s en vindt een debiteur zichzelf vermoeiend.

 

Donderdag

Vandaag sprak debiteurenbeheerder Nathalie een debiteur. Dit was het 2e telefoontje aan deze mevrouw en ook had ze al 2 maal een mail (herinnering en aanmaning) van ons ontvangen echter was de openstaande factuur nog steeds niet voldaan, ondanks eerdere toezeggingen. Nu hebben we wel vaker te maken met verhaspeling van spreekwoorden en gezegdes maar deze mevrouw werd hier “wel erg vermoeiend van”. Gelukkig kon ze wel direct middels de OnlineAccept betalen en ging ze ervoor zorgen dat ze Nathalie niet zo vaak meer hoefde te spreken. Eind goed al goed!

 

Vrijdag

Debiteurenbeheerder Laura belt naar een groter bedrijf in verband met een openstaande factuur. Helaas is er geen direct telefoonnummer van de crediteurenadministratie waardoor Laura diverse keren wordt doorverbonden. Hier gebeurde echter hetzelfde als het spelletje wat je vroeger speelde bij het doorvertellen van een zin. Aan het begin van de rij klopt het bericht nog wel echter aan het einde van de rij was de zin totaal vervormd. “Uw naam was……..” vraagt de dame van de crediteurenadministratie. “Nou mijn naam is nog steeds Laura en ik bel u in verband met een openstaande factuur”. Gelukkig begreep mevrouw de hint en is iedereen blij dat Laura er nog gewoon is.

 

Maandag

Deze week begon niet al te lekker voor de vrouw van een debiteur. Collega Marianne had de man van de betreffende debiteur aan de telefoon en die was niet heel erg blij dat zijn vrouw nog niet had betaald. Daar ga ik eens een woordje hartig mee spreken en ik zorg ervoor dat het in orde komt!

 

Dinsdag

Vandaag had debiteurenbeheerder Belinda wel een heel bijzonder telefoongesprek. Alle eerdere correspondentie en telefoongesprekken waren met mevrouw Jansen. Toen Belinda vandaag weer belde en vroeg naar mevrouw Jansen kreeg ze haar mannelijke collega aan de lijn die wist te melden dat mevrouw Jansen met zwangerschapsverlof euhhhh….. bevallingsverlof euhhhh….. nou ja in ieder geval iets met baby’s (is) en voorlopig niet aanwezig.

Woensdag

U bent gewend ons Dagboek van een debiteurenbeheerder eens in de week te lezen. We hebben echter besloten het Dagboek van een debiteurenbeheerder eens per maand te laten verschijnen met daarin de top 5 leukste momenten, smoezen en gesprekken.