Home | Dagboek van een debiteurenbeheerder – Valentijn

Dagboek van een debiteurenbeheerder – Valentijn

Dagboek van een debiteurenbeheerder - [Valentijn]

In dit Dagboek van een debiteurenbeheerder zijn er “goede” redenen voor het te laat betalen van een factuur, hebben we weer een mooi succes geboekt en hebben ook wij een heerlijke verrassing op Valentijnsdag gehad.

 

Donderdag

Een klagende klant zegt meer dan een enquête. Deze quote kwamen wij onlangs tegen en ondanks dat een klagende klant nooit leuk is, zet het de boel wel even op scherp. Soms heeft een klagende klant gelijk, soms ben je het niet eens met de klacht. Het gaat erom hoe je daarmee omgaat! Debitan denkt in oplossingen en daarmee kun je vaak net het verschil maken.

 

Vrijdag

Vandaag kwamen we een “goede” reden tegen waarom de post soms wat later wordt bezorgd “Ik woon in Groningen en omdat dat in het Noorden van het land ligt krijg ik de post later.” Tja wat moeten we daar nu op zeggen. Gelukkig wist debiteurenbeheerder Laura een passend antwoord: “De factuur is per e-mail verzonden aan u. “Oh dan betaal ik straks wel even” was het antwoord en inderdaad aan het einde van de dag waren alle openstaande facturen betaald. Gelukkig heeft het internet geen last van afstanden.

 

Maandag

Wist je dat Debitan:
– te koppelen is aan meer dan 850 boekhoudsystemen
– snel en eenvoudig in gebruik is
– rekening houdt met kredietlimieten (indien van toepassing)
– alles naar eigen wens in te richten is
– klanten voor ons kiezen vanwege de klantvriendelijkheid en flexibiliteit

 

Dinsdag

Dinsdag was weer een succesdag voor ons! In een evaluatie met een nieuwe klant konden wij de toegevoegde waarde van Debitan laten zien. De debiteurenstand was in afgelopen 6 weken met maar liefst 40% gedaald! De reactie van deze nieuwe klant was alleszeggend “Dit had ik veel eerder moeten doen!” En dat is precies waar we het voor doen.

Woensdag

Een smakelijke verrassing voor de collega’s. Woensdag zijn wij heerlijk getrakteerd op een Valentijnsontbijt! Deze dag zijn wij dan ook goed begonnen met een heerlijk croissantje en glaasje verse jus. De dag van de liefde staat hier dan ook in het teken van liefde voor ons werk en het is bijzonder leuk dat gezien en gewaardeerd wordt.