Home | Bye Bye Facebook

Bye Bye Facebook

bye bye facebook

We zaten er al een tijdje mee in onze maag, maar ook wij hebben besloten per direct met Facebook te stoppen.

Wij vinden privacy belangrijk

Nog niet eens zo heel lang waren we te vinden op Facebook (niet eens een jaar), maar toch hebben we besloten om er nu al mee te stoppen. We hadden al onze twijfels over dit social media kanaal, maar wilden toch eens bekijken of dit kanaal voor ons zou werken. Nu echter met het privacy schandaal weten we het zeker: dit social media kanaal past niet langer bij ons.

Wij zijn niet de enige

De manier waarop Facebook omgaat met gebruikersgegevens, zet veel mensen aan het denken. Zal ik wel of niet mijn Facebookpagina behouden? Steeds meer mensen overwegen hun account te verwijderen. En dat is natuurlijk niet zonder reden. Er komen steeds meer feiten boven tafel over de manier waarop Facebook met de privacy van hun gebruikers om gaat. Wij weten het echter zeker, wij zijn er klaar mee.

Bye Bye Facebook

In het programma ‘Zondag met Lubach’ riep cabaretier en programmamaker Arjen Lubach iedereen op om aanstaande woensdagavond 20:00 uur te stoppen met Facebook. Wij gaan hier echter niet op wachten en zeggen nu al: Bye Bye Facebook.

Volg ons op Twitter en LinkedIn

Hoewel we niet langer op Facebook te vinden zijn, kun je ons nog wel altijd (blijven) volgen op Twitter en LinkedIn. Hier houden we je op de hoogte van al het reilen en zeilen binnen Debitan, maar ook met betrekking tot debiteurenbeheer algemeen. Tevens delen we tips over debiteurenbeheer en houden we je op de hoogte van nieuwe features in ons systeem.

Abonneer je ook op onze nieuwsbrief om er helemaal zeker van te zijn dat je niets mist.