Home | Terugblikken op 2017

Terugblikken op 2017

Blog debiteurenbeheer | Terugblikken | Debitan

2017 is voor Debitan een goed jaar geweest. Laten we even terugblikken op wat we het afgelopen jaar allemaal hebben bereikt.

 

Ons team

We zijn ontzettend trots op het team van Debitan. Samen met de debiteurenbeheerders, IT’ers, online marketeers en directie hebben wij afgelopen jaar keihard gewerkt.

 

Dit jaar zijn er maar liefst:

  • 2.000.000 facturen verstuurt;
  • 50.000 e-mails verzonden;
  • 5000 telefoontjes gepleegd;
  • 100 nieuwe klanten en;
  • 250 nieuwe gebruikers van de software bij Debitan gekomen.

 

Software

In november is de hele website vernieuwd. Zowel de front-end als de backend zijn onder de loep genomen, verbeterd en vernieuwd.

Ook de softwarepakketten zijn uitgebreid. Het ’30 dagen gratis’ pakket is een standaard gratis pakket geworden waarbij je voor een onbeperkte tijd gebruik kunt maken van de software.

Bij het Instappakket zijn onder andere meer talen, vreemde valuta en een ‘scan en herken’ functie toegevoegd.

Bij het basispakket zijn meerdere betalingsmogelijkheden toegevoegd zoals Online Accept, PayPal, Creditcard en Bitcoin.

Al deze extra’s vind je ook in het Uitbesteden pakket. Daarbij worden jouw vervallen facturen natuurlijk professioneel en klantvriendelijk nagebeld door onze debiteurenbeheerders. Zo heb je niks om je nog zorgen over te maken!

 

Blogs

Elke week schrijven wij 2 blogs: éen die te maken heeft met debiteurenbeheer en éen dagboek van een debiteurenbeheerder, waar wij elke week schrijven over wat wij zoal meemaken. Sinds een maand is daar elke maandag een debiteurenbeheerderstip bijgekomen: een handige tip, gegeven om jouw debiteurenbeheer makkelijker te maken. Wil je altijd op de hoogte blijven van de nieuwste blogs, handige tips en artikelen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!

 

Social media

Samen met het bedrijf, is ook onze social media gegroeid. Alle blogs, tips, handige nieuwtjes en leuke foto’s delen wij op onze Twitter, LinkedIn en Facebook. Volg jij ons al overal?

 

Geheim project

We zijn er heel lang mee bezig geweest, hebben uren geschreven, gebeld, geïnterviewd en gezocht naar passende foto’s. Uiteindelijk is daar de eerste editie van een magazine uitgekomen, waar wij met z’n allen erg trots op zijn! Lees het magazine in PDF hier.