Home | De snelste manier om jouw geldkraan weer open te zetten

De snelste manier om jouw geldkraan weer open te zetten

Wat was ook alweer de overeenkomst tussen debiteurenbeheer zonder de software van Debitan en een verstopte kraan? Oh ja: het loopt niet lekker! Lees in deze blog de snelste manier om jouw geldkraan weer open te zetten!

 

Geldkraan

Goed en consequent beheer van je debiteuren verkleint de kans op het niet betaald krijgen van je verzonden facturen. Debiteurenbeheer zorgt er niet alleen voor dat jouw openstaande facturen betaald worden, het zet tevens je geldkraan weer wagenwijd open én houd tevens jouw klantrelatie goed! Hoe je dit doet? Bedenk je eerst dat niet elke niet-betalende klant per definitie een kwaadwillende wanbetaler is. Soms is een factuur simpelweg kwijtgeraakt, niet aangekomen of over het hoofd gezien. Andere mogelijkheden kunnen zijn dat er administratief iets mis is gegaan of dat de klant nog onbeantwoorde vragen heeft over de factuur. Daarom is de handigste (en snelste) manier om telefonisch contact op te nemen met jouw debiteuren. Zo weet je wat iemands beweegredenen zijn voor het niet betalen van een factuur. Vragen kun je ook meteen beantwoorden, en er kan meteen een mondelinge afspraak gemaakt worden wanneer de factuur betaald gaat worden, die daarna per e-mail bevestigd wordt.

 

Schriftelijke herinnering

Werkt dit niet? Kies dan voor een schriftelijke herinnering met een strengere toon die duidelijk maakt dat er vervolgstappen genomen gaan worden indien er niet betaald wordt. Als je van de software van Debitan gebruik maakt, worden er automatisch herinneringen verzonden. Als extra service bij het Uitbesteden pakket bieden wij aan dat wij jouw debiteuren nabellen en voor jou zorgen dat jij jouw openstaande facturen (op tijd!) betaald krijgt. Hier kun je er meer informatie over lezen.

 

Goed debiteurenbeheer

Goed debiteurenbeheer zorgt er dus voor dat jouw geldkraan weer open komt te staan, en dat jij de ruimte hebt om jouw onderneming goed te blijven runnen. Wil je dit zo snel mogelijk met zo min mogelijk moeite doen? Automatiseer jouw debiteurenbeheer dan met onze software! Zo krijgen debiteuren onder andere de mogelijkheid om te betalen met éen druk op de knop in een beveiligde betaalomgeving. En, zoals hierboven ook genoemd wordt, word je met het Uitbesteden pakket zelfs volledig ontzorgd. Iets voor jou? Neem dan contact met ons op!