Home | Altijd een paar stappen vooruit

Altijd een paar stappen vooruit

Bij Debitan lopen we graag voor je uit. Zo kunnen we zien of jij op het goede pad loopt. We kunnen je waarschuwen als er een tak op de weg ligt waar je over kunt struikelen. En we weten alvast wanneer er kuilen zijn waar je beter omheen kunt lopen. Oh en wij hebben altijd al de snelste route ontdekt, wat jou weer tijd scheelt. Zo zag ik laatst Serge en Belinda samen onze klant F. de weg wijzen. 

Belinda had gehoord dat ze bij F. zouden overstappen naar Accountview voor hun boekhouding. Wij hebben rechtstreekse integraties met deze software, dus ze zag daar mogelijkheden om de overstap te versoepelen. Ze deelde het met Serge en hij nam contact op met contactpersoon N. Hij vertelde wat hij had gehoord en vroeg N. of ze bij F. Accountview Online of Visma E-Accounting zouden gaan gebruiken. Wij kunnen hen namelijk ondersteunen bij de overstap, omdat we alle debiteuren en facturen hebben. Ook waren er nieuwe features in onze software live gegaan die mogelijk interessant zouden zijn voor F. 

Doorpakken voor een soepele overstap

Na een telefoongesprek met N. maakte Serge een nieuw account aan, zodat ze bij F. de koppeling met Accountview meteen konden testen. Via hun eigen inlogomgeving kon N. eenvoudig switchen van account. Met een korte uitleg kon N. dit account eenvoudig inrichten en testen. N. ging er dezelfde avond nog mee aan de slag. Hij was erg blij dat dit zo kon. Wij waren vooral blij dat we de overgang soepeler konden laten verlopen voor onze klant. Uiteindelijk profiteren we daar allemaal van.