Home | All systems go!

All systems go!

Systeembeheerders: je denkt pas aan ze wanneer de systemen het niet doen. Je staat er niet bij stil, kruipt achter je beeldscherm en doet je werk. Maar als er een update is, een storing of, the scariest of all: een blue screen of death (nooit gezien? Houden zo!) Dan heb je hem (of haar) nodig: de IT’er, de systeembeheerder, netwerkbeheerder of hoe deze onmisbare persoon ook heet.

Vaak heeft ‘ie meerdere taken tegelijk, want voor de meeste leken is IT een grijs gebied. Maar op de laatste vrijdag van juli zetten we alle systeembeheerders en aanverwante specialisten in de spotlight. Dan is het namelijk System Administrator Appreciation Day.

Moderne systemen vs. vroeger

De wereld hangt aan elkaar van de systemen tegenwoordig. Nou was dat vroeger ook al zo, in de offline wereld, maar met de digitalisering kwamen ook de moeilijk te doorgronden systemen. Die systemen maken het werk en het leven voor iedereen makkelijker, maar je hebt wel mensen nodig die er verstand van hebben om het allemaal te kunnen managen. Kijk naar ons systeem voor debiteurenbeheer. We weten allemaal dat dat ons helpt om jouw debiteurenbeheer te automatiseren. Maar hoe het precíes in elkaar zit? Dat weten alleen onze developers. Zonder hen zaten we nog steeds met Excelletjes te pielen. Dus nemen we even tijd om hen te appreciëren.

Waardering voor onze systeembeheerders

Onze developers, de systeembeheerders van Debitan, werken iedere dag aan een nóg beter systeem. Los van het dagelijks onderhoud en het verjagen van bugs, proberen ze steeds nieuwe dingen toe te voegen. Zo kwamen er de koppelingen met onder andere Mollie en CM.com en werd het ook voor de niet-systeembeheerders onder ons steeds makkelijker om gebruik te maken van Debitan. Een andere belangrijke tak van sport van onze developers is het maatwerk. Klanten laten zich niet zo makkelijk in een hokje stoppen. Daarom bieden we hen de mogelijkheid specifieke functies en koppelingen toe te passen in hun systeem voor debiteurenbeheer. En ook dat laten we uitvoeren door onze eigen specialisten. Zo werkt Debitan áltijd voor jou, met grote dank aan onze eigen systeembeheerders.

Heb jij ook zo’n onmisbare technische man op de zaak? Bedank hem even voor zijn harde werk. Ook wanneer het allemaal wél goed werkt.

systeembeheerder