Home | Wij zijn Debitan

Wij zijn Debitan

Een nieuwe naam voor een vertrouwd bedrijf. Debiteuren365 heet vanaf nu Debitan. Met deze naam kunnen we onze internationale groei doorzetten. Debiteuren365 bekt nou eenmaal wat minder lekker in het Duits, Frans of uhh Deens. Daarom hebben we een nieuwe identiteit aangenomen en nieuwe schoenen aangetrokken, maar gaan we gewoon onveranderd een stapje harder voor jou en je klanten. Wij zijn Debitan.

Debitan levert software en services voor debiteurenbeheer. Deze software ontwikkelen we zelf en die breiden we uit met handige services van onze partners én onze eigen debiteurenbeheerders. Met Debitan kun je je debiteurenbeheer automatiseren en stroomlijnen. Met workflows op maat kun je iedere klant zijn eigen behandeling geven waar het gaat om betaalherinneringen sturen, nabellen en welke opvolging je dan ook nodig hebt om je klant te laten betalen. De software kun je eenvoudig afstemmen op jouw bedrijf met slimme modules voor onder andere Voorraadbeheer, Factureren, Abonnementen en bijvoorbeeld Vastgoedbeheer.

Samen een stapje harder

Naast onze eigen software, werken we samen met partners. CM.com en Mollie bijvoorbeeld, maken het mogelijk om laagdrempelig met je klanten te communiceren en eenvoudig betalingen te ontvangen, terwijl Rabobank ervoor zorgt dat je genoeg financiële ruimte hebt om te kunnen ondernemen met Factuur Financiering. Onze eigen debiteurenbeheerders nemen jou het debiteurenbeheer uit handen, wanneer je het zelf (tijdelijk) te druk hebt. Zij zorgen voor de opvolging van je facturatie en zorgen dat je klanten met een tevreden gevoel jouw factuur betalen. Zo werken we samen aan een gezonde cashflow voor jouw bedrijf.

Vertrouwde service

Een nieuwe identiteit dus, maar nog steeds hetzelfde bedrijf dat gaat voor jou en je klanten. Voortaan herken je ons niet meer aan het oranje, alhoewel met Orange Monday met liefde blijven omarmen op Spotify, maar aan fris groen. Klaar voor een toekomst met duurzame relaties met jou en je klanten.

Wat ook verandert:

En, het allerbelangrijkste: inloggen doe je vanaf nu via www.debitan.com

Verder zijn er nog wat zaken die per klant zullen wijzigen qua mailadressen en koppelingen, maar hier komen we persoonlijk bij je op terug. Zo kunnen we alles goed overzetten, zonder haast. Want we gaan dan wel graag een stapje harder; aan struikelen doen we niet.

Wij zijn Debitan.